reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dziewczyny ale mam bałagan w domu, skąd on się bierze :dry: nie chce mi się sprzątać...
a właśnie jak któraś potrzebuje coś z ciuszków dla dziecka to w reserved ruszyły wyprzedaże -50% już wyslałam męża po pracy po dzinsy dla Mai

reklama
ja mam nadzieje ze moja Lena nie zmieni się w chłopaka w środe na usg :D bo juz Mai ubranka naszykowałam :P
a na wyprzedaże to warto czekać do stycznia są jeszcz lepsze, chyba ze coś na juz wam potrzebne :)
ja dla Mai w styczniu kupowałam w RE bluzki po 10 zł, a wcześniej chyba 40 kosztoały :shocked2:

Dotkass - czytałam, powiem ci że przez te twoje krwawe wróżby ja nadal nie wiem co mam myśleć :-p wstrzymuję się z ubrankami dla dziewczynek ale 19 ide na wizytę prywatnie więc mam nadzieję, że się wyjaśni a poza tym to powiedz czy komuś się nie sprawdziło

Dotkass - czytałam, powiem ci że przez te twoje krwawe wróżby ja nadal nie wiem co mam myśleć :-p wstrzymuję się z ubrankami dla dziewczynek ale 19 ide na wizytę prywatnie więc mam nadzieję, że się wyjaśni a poza tym to powiedz czy komuś się nie sprawdziło
jednej się nie sprawdziło jak na razie z tego co wiem...ale nie pamiętam której :zawstydzona/y: ale Jej się nie sprawdziło z pierwszym dzieckiem i z tym co nosi pod serduchem...a czy komuś jeszcze, się okaże...jak narazie sprawdzalność mam niezłą hehehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry