reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a u mnie sie nie da wyliczyc wiec nie zawsze to działa :P
a bo u Ciebie wychodziło po równo chyba, tak? ...no ale te co się dało to się raczej sprawdziły, w przypadku kiedy było po równo, też zazwyczaj więcej chłopców było...jasne, że to zabawa, ale jak intrygująca ;-):-D

A ja nie czaje o co chodzi z tymi wyluczankami:confused: czyżby czarna magia:-)
a iza, wyliczanie z wieku krwi...ważny jest wiek Twój i partnera (ojca dziecka) w dniu poczęcia

Ja sie witam dzis z kom bo nawet czasu na kompa.brak. generalnie u mnie ok. nawet troche dom ogarnelam a teraz chyba sie kimne bo dziecie nr.1 w lozku na chwile i mam moment dla.siebie. Wieczorem M mnie do kina na atlas chmur zabiera-fajnie, zostane wywieziona z mojej samotni choc na chwile;) Poczytalam co u Was ale na kom bardzo mi niewygodnie odpisywac kazdej wiec jedynie Was wszystkie.serdecznie.pozdrowie :) milego dziona!

Dotkass mi nie liczyłaś, nie wiem co mam podać wiek mój i mojego to 28 lat , ciekawe co Ci wyjdzie
ale w dniu poczęcia mieliście oboje po 28 lat? bo liczą się m-ce, jeśli tak to wychodzi po równo, czyli może być tak albo tak, ale zazwyczaj jeśli liczba jest równa wychodzi chłopak, nie wiem może jest też wpływ kto jednak kończył wcześniej te 28 lat

Ella, super,miłego wypadu

ale w dniu poczęcia mieliście oboje po 28 lat? bo liczą się m-ce, jeśli tak to wychodzi po równo, czyli może być tak albo tak, ale zazwyczaj jeśli liczba jest równa wychodzi chłopak, nie wiem może jest też wpływ kto jednak kończył wcześniej te 28 lat

Ella, super,miłego wypadu

haha :D to jak nam wyszło po równo to ja wcześniej mam urodziny czyli dziewczyna, tak jak z Mają :D

Aha:-) i jak to sie liczy? To ja może podam wieki i jak będziesz mogła to mi wylicz proszę ;-) A więc ja 24 mąż 28:-p

Ty 24...czyli 7+7+7=21...24-21=3
mąż (zakładam że ojciec dziecka ;-):-p) 28...7+7+7+7= 28...28-28=0

3>0 wychodzi dziewczynka, a już znacie płeć??? ciekawa jestem czy się sprawdzi

beti, a dzień??? który?

krolewna, a widzisz czyli jakaś prawidłowość jednak jest hehehe, tylko, że tu nie chodzi tylko o wiek, ale o to jaka cyfra zostaje po odjęciu ilorazu 7

Ostatnia edycja:
reklama
Hehe tak ojciec dziecka:-) no właśnie nie wiemy któż ma być :zawstydzona/y: W sobotę idę na prenatalne i mam nadzieje ze sie dowiemy w końcu :-) Ostatnio mówiła ze będzie chłopak , moja gin ostatnio mówiła ze dziewczynka ale nie wie na pewno bo sie strasznie dzidzi wiercilo:sorry2: no także sami nie wiemy:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry