Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a bo u Ciebie wychodziło po równo chyba, tak? ...no ale te co się dało to się raczej sprawdziły, w przypadku kiedy było po równo, też zazwyczaj więcej chłopców było...jasne, że to zabawa, ale jak intrygująca ;-)a u mnie sie nie da wyliczyc wiec nie zawsze to działa![]()

a iza, wyliczanie z wieku krwi...ważny jest wiek Twój i partnera (ojca dziecka) w dniu poczęciaA ja nie czaje o co chodzi z tymi wyluczankamiczyżby czarna magia:-)
ale w dniu poczęcia mieliście oboje po 28 lat? bo liczą się m-ce, jeśli tak to wychodzi po równo, czyli może być tak albo tak, ale zazwyczaj jeśli liczba jest równa wychodzi chłopak, nie wiem może jest też wpływ kto jednak kończył wcześniej te 28 latDotkass mi nie liczyłaś, nie wiem co mam podać wiek mój i mojego to 28 lat , ciekawe co Ci wyjdzie
ale w dniu poczęcia mieliście oboje po 28 lat? bo liczą się m-ce, jeśli tak to wychodzi po równo, czyli może być tak albo tak, ale zazwyczaj jeśli liczba jest równa wychodzi chłopak, nie wiem może jest też wpływ kto jednak kończył wcześniej te 28 lat
Ella, super,miłego wypadu
Aha:-) i jak to sie liczy? To ja może podam wieki i jak będziesz mogła to mi wylicz proszę ;-) A więc ja 24 mąż 28![]()
) 28...7+7+7+7= 28...28-28=0
W sobotę idę na prenatalne i mam nadzieje ze sie dowiemy w końcu :-) Ostatnio mówiła ze będzie chłopak , moja gin ostatnio mówiła ze dziewczynka ale nie wie na pewno bo sie strasznie dzidzi wiercilo
no także sami nie wiemy:-(