reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witajcie :-)

jeszcze nie nadrobilam co pisalyscie wieczorem i dzis
strasznie duzo mam na glowie ostatnio :shocked2:

aaa19, niezle! ...z Tośka ;-) a tak chcialas rozowe sukieneczki ;-) widzisz ze dzieciatko sie kocha bez wzgledu na plec :-)

widze ze krwiste obliczenia powracaja ;-)
Dotka, jak to bylo....liczy sie wielokrotnosc cyfry 7 ?

obliczylam sobie poprzednie dzieci i wychodzi ze drugi synek powinien byc... dziewczynka ;-):-D
teraz wychodzi chlopak :tak:
zreszta dwaj moi synkowie byli przedowulacyjni czyli z teorii planowania plci powinni byc dziewczynkami :-D
ale to byl przypadek, mysmy nigdy nie probowali nawet planowac plci :-)

Bishopka - ja łykam femibion natal 2, ten z dha, bo ja mało rybek jem. Co do hemoglobiny, to ja mam ostatnio wzrost, ale to nie zasługa witaminek, bo jak pisała Nef, tam go nie ma, po prostu wplotłam do diety więcej produktów z żelazem (czerwone mięso, orzechy nerkowca, brokuły, buraczki, kasza jaglana)

Nef - przykro mi, że tak to odebrałaś. ja wiem, że sama będę musiała wybrać prywatne przedszkole, bo na państwowe nie mam szans, a z babcią nie wytrzymam więcej jak kilka dni pod jednym dachem:-D, poza tym mój teściu jest po dwóch zawałach i wolę, żeby z nim była. Co do niani to mam jedną, tj. mama mojej najlepszej przyjaciółki z mojego rodzinnego miasta. Wiem, że dla dziecka będzie idealna, tylko zastanawiam się czy to zdrowy układ, czy nie będzie nam dorosłym ciężko dogadywać się, wymagać od niej itp.?

shy - postrasz kolegę, że jak to jakaś choroba dziecięca, której jeszcze nie przechodził, to może nawet bezpłodny zostać, albo blizny mogą mu zostać, może to poskutkuje a chyba zbytnio z prawdą się nie mijam, co dziewczyny? Przy półpaścu jest gorączka, ale minimalna 37,1-37,2 i takie ciężkie do opisania osłabienie, zaraża tylko wysięk bezpośrednio z krosty, więc trzeba uważać czego kolega dotyka:dry:.

Ale się uśmiałam z tego "po tatusiu". ja na USG powiedziałam dokładnie tak samo, a żebyście widziały, jak M był dumny:-D

widze ze krwiste obliczenia powracaja ;-)
Dotka, jak to bylo....liczy sie wielokrotnosc cyfry 7 ?
kochanie, tak liczysz wielokrotność 7, jeśli już kolejna się nie mieści liczysz sumę 7 i odejmujesz ją od wieku...tylko wiek istotny jeśli chodzi o miesiące...ja np. luty, R listopad, a obje dziewuszki żeśby zrobili w wakacyjnym okresie, Amelcia w sierpniu a druga w lipcu :tak: tak więc mimo, że rocznik ten sam, ja miałam już skończone lata R jeszcze nie, my też nie planowaliśmy specjalnie płci, fakt, że majstrując Amelcię śmialiśmy się, że pracujemy nad Amelią...teraz jak majstrowaliśmy też mówiliśmy, że majstrujemy siostrzyczkę (bez imienną cały czas :sorry2:)

no własnie, bo chłopy jakieś nadmierne znaczenie temu pisiakowi przypisują... :-D
jakby to było przedłużenie własnego:-D
hehehe, no zupełnie jakby nie zdawali sobie sprawy, że to nie rozmiar jest istotny ;-):-D

Dziewczyny nie odpisze wam wszystkim po kolei odezwe sie jak tylko bede miala czas :((((Mam bardzo duze problemy z pracodawca nie dostalam wyplaty na Świeta bylam w PIPIE i mozliwe ze czekanie mnie latanie po sadach i prokuraturach:((( a jeszcze synka roczek konczy i mnie to boli ze nawet nie mam na ROCZEK:(((który wyprawiamy w niedziele a wszyscy zaproszeni...jest ciazko ale damy rade:dry:chyba...Obiecuje sie odezwe sie jak minie.Dzis mam wizyte i odbiór wynkiów z glukozy normalnie jak znów bede miala cukrzyce zalammie sie kompletnie.

Milego wieczora

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry