Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehehe a Ty skąd wiesz?![]()

(przynajmniej wg tatusia
) nie może być inaczej;-)

, poza tym mój teściu jest po dwóch zawałach i wolę, żeby z nim była. Co do niani to mam jedną, tj. mama mojej najlepszej przyjaciółki z mojego rodzinnego miasta. Wiem, że dla dziecka będzie idealna, tylko zastanawiam się czy to zdrowy układ, czy nie będzie nam dorosłym ciężko dogadywać się, wymagać od niej itp.?
.
Ale się uśmiałam z tego "po tatusiu". ja na USG powiedziałam dokładnie tak samo, a żebyście widziały, jak M był dumny![]()

kochanie, tak liczysz wielokrotność 7, jeśli już kolejna się nie mieści liczysz sumę 7 i odejmujesz ją od wieku...tylko wiek istotny jeśli chodzi o miesiące...ja np. luty, R listopad, a obje dziewuszki żeśby zrobili w wakacyjnym okresie, Amelcia w sierpniu a druga w lipcuwidze ze krwiste obliczenia powracaja ;-)
Dotka, jak to bylo....liczy sie wielokrotnosc cyfry 7 ?
tak więc mimo, że rocznik ten sam, ja miałam już skończone lata R jeszcze nie, my też nie planowaliśmy specjalnie płci, fakt, że majstrując Amelcię śmialiśmy się, że pracujemy nad Amelią...teraz jak majstrowaliśmy też mówiliśmy, że majstrujemy siostrzyczkę (bez imienną cały czas
)hehehe, no zupełnie jakby nie zdawali sobie sprawy, że to nie rozmiar jest istotny ;-)no własnie, bo chłopy jakieś nadmierne znaczenie temu pisiakowi przypisują...
jakby to było przedłużenie własnego![]()

chyba...Obiecuje sie odezwe sie jak minie.Dzis mam wizyte i odbiór wynkiów z glukozy normalnie jak znów bede miala cukrzyce zalammie sie kompletnie.