reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Phelania, boszzz...strasznie mi przykro...trzymam kciuki, żeby szybko sprawa się wyjaśniła

madan, ale w lipcu też mieliście oboje te lata? bo tu bardzo ważny jest miesiąc...no cóż jest też tak że się nie sprawdza, bo to pewnie przypadek, ale u mnie się sprawdziło, a kalendarz chiński jeden tak, drugi nie, a jeszcze inny w połowie :-D

Phelania, dla synka dużo, dużo szczęścia, uśmiechu i zdrówka, dla Ciebie również kochanie
Zobacz załącznik 522530Zobacz załącznik 522531

Ostatnia edycja:
reklama
to mi z tego chińskiego wychodzi tak... jeśli rocznikowo wiek- to dziewczynka, a jak biorą wiek w dniu zapłodnienia to chłopiec :-D

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki :)
Nie miałam czasu ostatnio popisać z Wami, zajęłam się trochę przedświątecznym szałem tj porządkami i prezentami :) ale przynajmniej trochę nadrobiłam i większość doczytałam - swoją droga jak można tyle natworzyć?!:szok:przecież ktoś to później nadrabia! sumienia nie macie! :-D
miomaoo mój brzuch już od jakiegoś czasu podskakuje jak kopie lub faluje jak mały szaleje, mąż lubi podziwiać :-)
królewna nie zauważyłam żeby jakoś szczególnie zwierzęta do mnie lgnęły jak zaciążyłam, ani teraz ani poprzednio :no:
Bishopka ja nie łykam żadnych witamin, na dzień dzisiejszy wyniki bardzo dobre, w razie gdyby hemoglobina poleciała to tylko żelazo włączę i jak brzuchol pobolewa to magnez dodatkowo łykam :tak:
Dotkass też mam problem z wyborem imienia dla dzidziusia :no: na żadne nie mogę się zdecydować :/
Phelania uściskaj od nas swojego roczniaka!! i zaśpiewaj mu głośne sto lat!!! :-)
To ja się jeszcze pochwale i jednocześnie usprawiedliwię moją nieobecność - zdałam dziś prawo jazdy :-):-)postanowienie noworoczne wykonane, fakt że na ostatnią chwilę ale jest! a jak zobaczyłam dzisiaj rano pogodę za oknem to aż mi się słabo zrobiło takie fatalne warunki do jazdy, śnieżyca na całego, ulice zasypane, zaspy po pas... ale udało się :) Jedno z głowy, teraz można zająć się planowaniem świątecznego menu :)
Miłego wieczorku kochane!

Pianka gratulacje i....szerokiej drogi!!!!

Załączniki

• logo-pkwc.jpg
    logo-pkwc.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 40
Pchła u nas są te znaczki w CH :tak:raz skorzystałam jak byłam z córą w ciąży w sumie jako pasażer bo mąż był kierowcą ale nie widziało mi się z wielkim brzuchem przez duży zasmrodzony parking spacerować z siatkami więc jak było wolne to wykorzystałam :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry