reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ankzoc Dzięki , dzięki :tak: Ja właśnie namówił M i jedziemy do h&m'u bo mam taki magiczny kuponik i chciałam dokupić skarpetki :-) a kuponik jak coś jest w glamour i chyba avanti!
Nef Wczoraj na usg Pani potwierdziła 100% chłopak, M mówi, że siusiak jest gigant :-D
Dotkas Haha oj to była taka pieszczotliwa czarownica :-)

no Dorotko to teraz się tłumacz kto się pomylił Ty czy lekarz co??? :-D Bo się nie zgadza.

Ja 25 lat czyli wychodzi 4
Mąż 26 lat czyli wychodzi 5

A na USG dziewczynka:-p
a no ja się pomyliłam wychodzi na to ;-):-D a dokładniej Wasza krew jakaś musi być nie dokładna ;-):-D

Dotkass ja 29-ty a mój 20-ty
skoro Ty kończysz później tzn że później miałaś 28, więc wychodzi dziewczynka, ale czy to się sprawdzi nie wiem

Dotkass u mnie przy pierwszym dziecku się nie zgadza, bo powinna być dziewczynka wg tych wyliczeń, a przy drugim się zgadza na chłopaka
no widzisz, bo to przecież zabawa jest ;-)

ankzoc Dzięki , dzięki :tak: Ja właśnie namówił M i jedziemy do h&m'u bo mam taki magiczny kuponik i chciałam dokupić skarpetki :-) a kuponik jak coś jest w glamour i chyba avanti!
Nef Wczoraj na usg Pani potwierdziła 100% chłopak, M mówi, że siusiak jest gigant :-D
Dotkas Haha oj to była taka pieszczotliwa czarownica :-)
wiem wiem :-)

to u mnie tak przy Mai wychodzi mąż 0 ja 4 i by się zgadzało jest dziewczynka
a teraz wychodzi nam mąż ma 4 a ja mam 1 więc teoretycznie chlopczyk, ale to się okaże

Dotkass hehe a może powiem lekarzowi na wizycie, że się myli bo koleżance z forum wychodzi inaczej wg obliczeń:-p Ale musiałabym mieć ukrytą kamerę żeby pokazać Wam jego minę:-D:-D:-D

to u mnie tak przy Mai wychodzi mąż 0 ja 4 i by się zgadzało jest dziewczynka
a teraz wychodzi nam mąż ma 4 a ja mam 1 więc teoretycznie chlopczyk, ale to się okaże
no dokładnie tak jak liczyłam...zobaczymy :tak:

Dotkass hehe a może powiem lekarzowi na wizycie, że się myli bo koleżance z forum wychodzi inaczej wg obliczeń:-p Ale musiałabym mieć ukrytą kamerę żeby pokazać Wam jego minę:-D:-D:-D
hehehe, no nieźle by było...chciałabym zobaczyć Jego minę...hehehe...tia już w wyobraźni ją widzę :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry