reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mam nadzieje że tak jest.

Ale są też dobre aspekty ciąży :-) jak maleństwo się rusza wczoraj robiło fikołki w brzuszku czułam jak się obraca o 360 stopni mały łobuziak :)

Ja nie wiem co moje wczoraj wyprawialo, bo jak lezalam to z jednej strony brzucha wystawala gora, ale taka duza ze syn sie smial. Moze bobo cwiczylo stanie na kregoslupie matki:-D az zaluje, ze fotki nie zrobilam.
A jak wypije czekoladowe cappuccino to sie wscieka jak zajac na lace;-)

Ostatnia edycja:
heh fajnie
raz miałam tak że albo rączką albo nóżką albo główką wypchnęło mi brzuszek i tak sobie leżało a ja miałam taka gulkę i dopiero jak zaczęłam głaskać przesunęło się.
Już się nie mogę doczekać aż wezmę na ręce moje maleństwo

Witamy:-)
Jak nocka minela?

Marzenka jeszcze troszke, a wtedy dopiero sie zacznie glupawka jak takie maluchy miny robia, ja ze swojego to plakalam ze smiechu. Zaczal juz na po porodowej przy cycu:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewuszki :)

Ja wczoraj już na bank poczułam ruchy, a właściwie to były kopniaki, ale delikatne, nawet udało się K coś tam wyczuć, tylko że ja to już czułam dwa tygodnie temu ale nie byłam pewna a moja optymistycznie nastawiona do życia ginka powiedziała że to jelita, niech się wypcha!!! Jestem spokojniejsza już :-D i to zawsze jak leżę na plecach z ugiętymi kolanami i trzymam lapka, ale nie tak żeby uciskać, delikatnie leży uffff ulżyło mi trochę, ale czekam jeszcze na regularność ruchów tak jak u Was :biggrin2:

Marzenka na pewno plamki na twarzy to przebarwienia, które są normą w ciąży aczkolwiek nie koniecznością, ja je mam i to bez ciąży, a teraz już przez cały rok filtr 50+, zapobiegam, bo zimą schodzą, tzn są mniejsze, a latem rozłazi się to cholerstwo!!!

Myszka28 no to faktycznie ruchliwe to Twoje maleństwo :biggrin2: ja na obrazie usg miałam takiego zajączka, co tak śmiesznie podskakiwał, tylko ja tego nie odczuwałam ;-) super

milłego dnia i dużo fikołków w brzuszku :-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry