hey!

widze ze etap badan na cukrzyce
ja nigdy nie mialam tego badania , tutaj nie robia
wiec nie wiem jaki to smak.. ale skoro takie sa wasze reakcje to rzecyziwscie to chyba smaczne nie jest..fuujj

u nas mroz juz niezly... cale drzewa pokryte pieknym bialym mrozem itp..
oby do swiat a potem to ja juz chcialabym wiosne jak najszybciej niecierpie zimy..

szczerze chcialabym naprawde juz wiosne i urodzic..

nie moge sie doczekac az zaloze moje ciuchy ukochane i wyjde na spacerek z dziecmi hehe

))
wczoraj czulam czkawke mojego malenstwa...
ciesze sie bardzo

) plucka sie cwicza

)
ostatnio moj synek patrzy na brzuszek a akurat malutka fikala i bylo widac jak brzuch faluje i cos tam wypina i moj synek wytrzesczyl oczy i mowi ''mama!! baby chce chyba wyjsc''.... i po chwili zblizyl usta do brzuszka i mowi'' baby nie wychodz jeszcze musisz jeszcze urosnac ''

on mnie rozwala

jakis czas temu rowniez nad czyms intensywnie myslal po czym po chwili wylecial z pytaniem czy : ja zjadlam dzidzie ze mam ja w brzuchu..''

no coz

wyobraznia dziecka
mojego M znajomej musieli wywolac porod w 26 tygodniu ciazy ostatnio bo miala bardzo wysokie cisnienie i cos tam jeszcze... malenstwo wazylo zaledwie 800 gram prawie...
to bylo ponad miesiac temu.. dzidzius zyje ma sie dobrze.. ale jeszcze musi lezec w szpitalu... ehh
teraz sa szpitale specjalistyczne ktore naprawde potrafia zajac sie takim maluszkiem

fajnie ze tak wszytko idzie do przodu
ewcia wspolczje ci bardzo tego snu...

(
alex
gratuluje ruchow!!
krolewnazmarcepana
paczka to i ja bym
zjadla...mam taka ochote!
beti
powodzenia na wizycie!
ankzoc
oby efekty szczepionki byly szybkie!!!3mam kciuki!!
yohosek
zdrowka dla ciebie!!
anezram ja napoczatku ciazy mialam wlasnie takie problemy nigdy nie mialam zadnych brodawek a tu mi wyskoczyly dwie i jakies kaszaczki....krosty.. pryszcze... fuuuj..
naszczescie teraz minelo ale meczylam sie z tym jakos do 18 tyg ciazy