reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej dziewczynki ,

Wpadłąm tak na chwilke a mnie bierze choróbsko a tyle mam jeszcze roboty przed urodzinami synka:((((krew mnie zalewa..Mam chwilke zeby odspanac młody spi...Dziekuje dziewczyny za życzenia dla Alanka:*** no i za trzymanie kciuków w sprawie pracy...ide dalej sie brac sprzatnie...

Yohoosek- ciesze sie ze legginsy ok:)

reklama
Cześć dziewczynki,nie było mnie tu kilka dni i nie wiem czy jest szansa nadrobić.Przerzuciłam się na fb:-),jakoś szybciej tam wszystko idzie.Idę Was próbować nadrobić,o ile wcześniej nie umrę,bo i mnie w końcu dopadło paskudne przeziębienie

mi juz przechodzi, jakis okropny wirus teraz panuje.... bralam apap 3x1, na katar nebulizacje z soli fizjologicznej, i do tego na chrype i drapanie w gardle tabletki do ssania ISLA, i jeszcze dostalam tabletki prenatal grip care i syrop *spam* na wzmocnienie :-)
ZDROWIA DLA CHOROWITKOW !!!!

ladies - słodki ten twój synuś :-) , ja jem śledzie

Ella1 - oj kochana nie dosyć że musisz leżeć to jeszcze jakieś bóle ci doskwierają... wspołczuję

yoohoosek -kochana ja miałam wizytę, ale nic z niej nie wiem 19 idę prywatnie, mam nadzieję że to będzie owocna wizyta

Pianka - a mi babka zabroniła cytryny, wody itd :sorry2:

Notka -widzę że z chorobami masz podobnie :confused2:zdrówka życzę. Dużo atrakcji wam zapewnili na wigili ;-)super
a kiedy masz wizytę??

myszka_1405 -zdrówka

reklama
Oliwka, a to numer z dawidkiem/Sabinka :-D a z zoladkiem na pewno bedzie dobrze! musi!!

ankzoc, kochana i do tego mam meza chorego...ostre zapalenie zatok...... masakra na calego!!:szok:
wizyte u gina mam 18 grudnia i zamierzam juz o L4 poprosic :-) a usg 21 grudnia

Tasia, a co to za salatka z mandarynkami?? prosze o przepis...wlasnie siegam po mandarynki :-) ostatnio bez przerwy wcinam!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry