alex2
Fanka BB :)
Ladies bombowy synek, haha udał się naprawdę
!!! Patent z latarką będzie do wypróbowania, tylko żeby dziecko mi później nie wypomniało że dostało światłem po oczach
Co do śledzi chyba można, ja jem, ale z umiarem jak zalecają!!!
Phel,mamakruszynki,myszka,oliwka,pscółka zdróweczka;-)
Notka ja mam takie mandarynkowe napady że jem aż się nie po...gam, tak je kocham, ale teraz się ograniczam, żeby nam nie zaszkodzić
Bishopka dzięki za podpowiedź, jutro u mnie placuchy
Elluś leż kochana i dbaj o siebie, dobrze że mama Cię wspiera i odciąża
Margot na pewno się uda, chyba się nie da spieprzyć
udanej wigilii!!! Ja idę jutro z dziewczynami z pracy wigilijne spotkanko!!!
Beti ja też czekam na ledżiny :-)
No położna to podstawa, oby bez komplikacji, ale cieszę się bo głupio mi było pytać, chociaż miałam zamiar ale później, a tu samo się rozwiązało... wiem że będę w dobrych rękach... teraz będzie mogła się odwdzięczyć bo ją masowałam i rehabilitowałam po operacji także już jest luuzzzzz
!!! Patent z latarką będzie do wypróbowania, tylko żeby dziecko mi później nie wypomniało że dostało światłem po oczach
Co do śledzi chyba można, ja jem, ale z umiarem jak zalecają!!!
Phel,mamakruszynki,myszka,oliwka,pscółka zdróweczka;-)
Notka ja mam takie mandarynkowe napady że jem aż się nie po...gam, tak je kocham, ale teraz się ograniczam, żeby nam nie zaszkodzić

Bishopka dzięki za podpowiedź, jutro u mnie placuchy

Elluś leż kochana i dbaj o siebie, dobrze że mama Cię wspiera i odciąża

Margot na pewno się uda, chyba się nie da spieprzyć
udanej wigilii!!! Ja idę jutro z dziewczynami z pracy wigilijne spotkanko!!!Beti ja też czekam na ledżiny :-)
No położna to podstawa, oby bez komplikacji, ale cieszę się bo głupio mi było pytać, chociaż miałam zamiar ale później, a tu samo się rozwiązało... wiem że będę w dobrych rękach... teraz będzie mogła się odwdzięczyć bo ją masowałam i rehabilitowałam po operacji także już jest luuzzzzz

dzisiaj mój R nasluchiwal dzidzi i nagle dostał takiego kopniaka ze nie mógł uwierzyć i mówi ze na pewno byłby widoczny na brzuszku. I co 1 min pózniej obserwuje brzuch a tam bec wielki kopniak i mówi ze widział raczke albo nozke