reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Notka:jak ty to robisz ze udaje Ci sie dzieci tak szybko zapisać, mnie to szlag trafia jak dzwonie do przychodni i mi baba twierdzi ze na te dzien juz brak miejsc:wściekła/y:
ze mną to samo.. masakra.. dzwoniłam w poniedziałek zeby sie umówić do mojej lekarki bo potrzebuje skierowanie to wolny termin był na 21 grudnia ;| to jak oni jeszcze chorych tam wciskają :eek:
ale na szczeście jak byłam chora to z racji ciąży muszą mnie przyjąć uff bo tak to chyba bym musiała prywatnie isc :cool:

reklama
notka no moim skromnym zdaniem to katar alergiczny tez moze miec zielony kolor;-) bo cos mi sie kiedys przypomina, że jakaś lekarka mi mówiła, jak dzieci były młodsze ale dokładnie nie pamietam:eek: jednym słowem masz szpital w domu, współczuję:no:

Ella ja wiem co Ci jest!!! Chyba w ciąży jesteś ;-):-D wszystkie nas czeka przeprawa z kilogramami:tak:
o matko ile Ty tego czochu zjadłaś, właśnie tak czuję przy monitorze że coś mi zalatuje :-D;-) ja lubię!!!
Iza zdrówcia dla babci!!
Shy konstruuję zestaw ćwiczeń na kręgol bo już rozmawiałam z Phel także Ci prześlę na maila, tylko się uporam, bo muszę na sobie parę fotek zrobić:-p może jutro mi się uda!!!
aaa19 pewnie i tak się nie uczysz tylko siedzisz na fb :-p
Notka udanej imprezki i nawijania makaronu :biggrin2: Ładnie tak męża podpuszczać??? przynajmniej wiesz jakie jest podejście! To są bardzo trudne decyzje, my też czasem się zastanawiamy nad wyjazdem... ale to jeszcze nie teraz;-) Zdrówka!!!
Ankzoc ojej bidunia, na pewno ją boli.. mam nadzieję że będzie ok:tak:
pscółka dobrze że jest poprawa, oby tak dalej!!!
Madan jeśli chodzi o położną też mi mówiła kuzynka że przed porodem do niej przyszła i robiła pomiary, ogólnie przygotowywała, a ta znajoma co wczoraj z nią rozmawiała powiedziała, że owszem coś takiego jest ale nie w naszym szpitalu...i z kim tu gadać? ale coś na rzeczy musi być!!!

Zdrowiejcie dziewczyny i dzieciaczki żeby święta były pogodne i wesołe, a nie zasmarkane!!! ;-)

krolewna, ja mam abonament rodzinny w prywatnym centrum zdrowia, staja na glowie by wizyte zapewnic

Oliwka, moze tak, nie wiem tak naprawde, zawsze czytalam ze takie oznaki to bakteryjne, dzieki kochana za slowa otuchy <3

alex, dzieki, mam nadzieje ze dotre na te pogaduchy... bo z tymi chorobami maluchow to juz nie wiem :no: ja juz kiedys mieszkalam w Fr na studiach i wiem ze zycie poza granicami mego kraju zdala od wszystkiego co kocham nie jest dla mnie
ale propozycje rozwazalam na powaznie, moj maz sie cieszyl ze tak do tego podeszlam a nie ze NIE na wstepie...zgodnie doszlismy ze nie chcemy nigdzie wyjezdzac, jeszcze jakby to bylo na poczatku naszego malzenstwa... albo z jednym dzieckiem....a tak to odpada
ale fajnie ze taka propozycje dostal, doceniaja go i ja sie ciesze :-)

Ostatnia edycja:
Notka, Pewnie że fajnie, gdybyście się zdecydowali wyjechać całą rodzinką to firma zadbałaby też o Was :tak:

Ja też byłam za granicą na studiach, rok siedziałam w Anglii a potem podróżowałam do mojego ex przez kolejne 3 lata... ale nie byłam tam szczęśliwa... bardzo tęskniłam za bliskimi, ale teraz mając własną rodzinę może byłoby inaczej, chociaż nie jestem uzależniona od pomocy bliskich to sama myśl że są na wyciągnięcie ręki daje mi poczucie bezpieczeństwa, z drugiej strony każdy żyje swoim życiem i trzeba myśleć o sobie...
Życie pokaże na razie tyłka stąd nie ruszamy :-D

alex ja też bojowa. Kurierowi się wczoraj dostało ale nie chciał mi wnieść paczki na 2 piętro... a był to katon ze sztuczną choinką (bo i tak nas w domu nie ma i szkoda żywej). Oj aż sąsiad się zatrzymał i słuchał.
shy mandarynki to za dużo witamin nie mają akurat, ale zawsze zdrowsze niż słodycze:-p

madan gnaj pasożyta jednego. Takie baby to wstydu i godności nie mają.

olcia i jak glukoza?? Dałaś radę?

Ale choróbska Was i Dzieci męczą. A najgorsze jest to, że nawet nie wiadomo jak się przed tymi zmutowanymi wirusami i bakteriami bronić.

Ja już po wizytacji teściowej:-p. Nasłuchałam się o wszystkich chorobach świata (które oczywiście ona posiada), nakarmiłam ciastem i spokój na jakiś czas. Dobrze, że podarowałam sobie wymyślanie imion dla naszej córeczki, bo kolejny raz mogłabym tego nie wytrzymać.

A ja kochane już po wizycie z Mają, więc osłuchowo czysto, gardło też ładnie jedynie flegaminę mamy podawać, żeby ułtatić jej wykrztuszanie tego co jej tam zalega, więc jeden problem już z głowy uff jeśli chodzi o paluszka to na razie maść żeby zeszła opuchlizna i zobaczyć co będzie się działo, jak nic nie pomoże to mamy skierowanie do chirurga dziecięcego.
A my już zrobiłyśmy obiadek spagetti i zjadłyśmy boshe ale się obiadłam :laugh2:

madan - oj współczuję, wyobraźnia robi swoje nie dziwię ci się, że jesteś nerwowa

Notka - pewnie lepiej zrobić bo jeśli to bakterie to i tak antybiotyk dostanie, żeby na uszka mu nie przeszło jak mojej. Z jednej strony fajnie perspektywa wyjazdu itd, no ale już z 3 dzieci to nie tak łatwo podjąć taką decyzję

krolewnazmarcepana - super ;-)

Tasia001 - to do świąt ma spokój :-D

Alex -super cieszę się, kochana -ale że Ci się chce;)
Myszka-widzisz mówiłam Ci że nie masz co sie bać, ja czekam bo dopiero 2 dni minęło...a coś się zaczynam żle czuć.. ale jestem dobrej myśli.
Ania-ja tez mam taką nadzieję;) Ale coś dzisiaj kiepsko ze mną mam nadzieje że żaden półpasiec mnie nie zaatakuje.Precz! ode mnie!!!
Ella- dziękuje kochana;) przesyłam buziaki;)
aaaa19- No wkurzona jestem na niego ale chyba się juz w tym roku nie spotkamy bo ja ide na zwolnienie a on ma zwolnienie do końca roku także mu nie wygarnę!!!Egoista!!!Jak załapie tego półpaśca tfu tfu to normalnie pojadę do niego i mu nastukam!!!
u mnie posypuje śnieg...dzisiaj czeka mnie jeszcze wizyta u stomatologa boje się bo ta kobita nie daje znieczulenia bo się boi:crazy:
zdrówka dla chorowitków !!!Buziaczki, Miłego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry