Ella1
Fanka BB :)
Dzien dobry.
A ja juz nie spie..Tylko obudzilam sie w jakims takim.fajnym humorze
nie wiem czemu ale.wreszcie.znow.pozytywnie. Mam nadzieje ze zadne bole mi.humoru nie zepsuja potem.. No coz.. moze ubiore do konca choinke bo od dwoch dni stoibszkielet z lampkami i gwiazda na czubku, a ja jej nie tykam bo brzuch bolal.
Poza tym probuje przekonac mezusia do imienia Zuzia..
Poki.co sie opiera ale.moze wreszcie.. 
Co do Magnezu- Magnez ma dosc silne dzialanie rozkurczowe-dlatego bierze sie go na skurcze np.lydek itd. W ciazy takze rozkurcza macice ibzmniejsza jej czla.czynnosc skurczowa a tym samym wszelkie.skurcze czyli te nasze okropne najrozniejsze bole.brzucha. Dlatego bierzemy go my zagrozone lezace i z bolami,by wczesniej nie urodzic. I to bierzemy w duuuuzych ilosciach
A dodatkowo jest bezpieczniejszy niz nospa ktora jednak jest lekiem. Choc czasem sam lagnez nie pomaga i wtedy tj ja trzeba dzialac juz lekamuli rozkurczorymi caly czas. :/ alez walnelam elaborat 
Milego poranka Brzucholki
A ja juz nie spie..Tylko obudzilam sie w jakims takim.fajnym humorze
Poza tym probuje przekonac mezusia do imienia Zuzia..
Co do Magnezu- Magnez ma dosc silne dzialanie rozkurczowe-dlatego bierze sie go na skurcze np.lydek itd. W ciazy takze rozkurcza macice ibzmniejsza jej czla.czynnosc skurczowa a tym samym wszelkie.skurcze czyli te nasze okropne najrozniejsze bole.brzucha. Dlatego bierzemy go my zagrozone lezace i z bolami,by wczesniej nie urodzic. I to bierzemy w duuuuzych ilosciach
Milego poranka Brzucholki

jestem całe happy z tego powodu 

a miało być tak pięknie na święta