Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Bishopka mam jeszcze firmowe, ale prywatne zakupy wolę robić z prywatnego, nie chce tego mieszać, ale będę musiała, niech to szlag...nie wiem może jutro uda mi się podjechać na komendę...wrrrrr 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

ale allegro zareagowało szybko i od razu otrzymała od nich info, że ma się wstrzymać z płatnościami...ja nie dostałam info, bo meil podpięty pod konto allegro miałam zblokowany, pewnie w przyszłym tygodniu dopiero będzie dostępny...zgłosić sprawę zgłoszę, chociażby po to, by wyzerowali te opłaty jak Bishopka pisała, że nic nie wskuram to prawie pewne, ale przynajmniej będę miała podstawę do umożenia wobec mnie roszczeń
chciałabym zamknąć tą sprawę jeszcze w tym roku...kurcze mówię Wam normalnie wściekła jestem jak nie wiem 
Teraz jeszcze sylwester a potem zaczynamy przygotowania do pojawienia się na świecie naszej kruszynki