reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
madan; nie wierz jej do konca, wyjasnij sprawe z mezem, postaw twarde warunki, idzcie na terapie malzenska, jesli obydwoje chcecie sie ratowac. Sciskam Cie mocno!

reklama
mamakruszynki- Co u Ciebie??

Phelania- Dalej na diecie? ;-) a tam chyba bym teraz na diete nie przechodzila. Dzidzia wyssie z Ciebie wszystko jak bedziesz karmic ;-) a dieta na poczatku bedzie taka restrykcyjna ze teraz lepiej korzystac ;-).

Agnieszka-Bardzo duzo juz masz rzeczy dla dzidzi

Falidae- Zdrowka!

cytrusik- Moi tesciowie nie sa tacy zli, ogolnie ich bardzo lubie, juz pare razy zdarzylo nam sie od nich pozyczac, tym razem jakos tesciowa zareagowala w taki sposob... Potem dzwonila z przeprosinami. Mam nadzieje ze juz predko sie podobna sytuacja nie zdarzy a najlepiej w ogole. Zaczelam od tego miesiaca bardziej kontrolowac nasz budzet, w koncu wypadaloby oszczedzac bo jak dzidzia sie pojawi to bedzie trudniej. Tak wiec mozecie zyczyc powodzenia ;-)

Phelania- Moze meza dopadla jelitowka? Wspolczuje bolu zeba :-( Tez czytalam ze ibupromu nie wolno. Tylko apap, paracetamol.

Anka- Kurujcie sie, zdrowka zycze.

madan- sciskam mocno!!!

My dzis w domku z dziewczynkami, nigdzie nie wychodzimy.

Juz teraz życzę Wam kochane SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2013!!!

Madan tak mi przykro, a moze sytuacja nie jest taka zla na jaka wyglada? Jak on to tlumaczy?Co ona powiedziala? Ja zawsze wierze, ze da sie taka sytuacje wyjasnic. Czy on wrocil na sylwestra i swieta do domu?

byl na swieta. teraz ja wyjechalam do siostry... tlumaczyl ze to.zarty, ze ona nic nie znaczy, ze nic nie bylo. ona potwierdza ze do niczego nie doszlo... ale widzialam smsy, roznej tresci i wiem, ze mnie oklamal w kilku kwestiach. on nie wie ze rozmawialam z tamta... nie wiem jak to sie rozwiaze. wybaczylabym te smsy i klamstwa, ale mam wrazenie, ze to ona byla(jest?) wazniejsza ode mnie... choc tez nie.moge jej wierzyc we wszystko, na pewno chciala sie wybielic. moze porozmawiam z nim.w nast tyg, poki co mam ochote go rozszarpac... przepraszam za bledy, pisze z komorki.

madan, przykro mi bardzo, ale porozmawiaj z mężem, może jednak jest inaczej, smsy mogły być wysyłane specjalnie o dziwnej treści, z nadzieją że właśnie Ty je przeczytasz.

madan -Życze Ci kochana zeby Nowy Rok zaczał sie bez problemów...wiem ze nie bedzie łatwo a jesli to prawda ja bym sobie odpuscila ...nie wiem czy bym byla z taki człowiekiem.W tym momencie jestes najwazniejsza TY i twoje malenstwo a nie chłop to moze poczekac
eevciaa- dieta od Nowego Roku:)tak jak pisałam nielaczenie weglowodanów z bialkami;) tak teraz mialam przez 2 dni jutro pomidorek z chelbem żytnim i maselkiem;) zobaczymy przez ile:-Dwiesz z tym karmieniem to u mnie byla tragedia Alana tydzien karmilam ..nie dalam rady:baffled:mało brakowalo abym skonczyla na operacyjnej przez nawał i guzki:-(teraz tez sie strasznie boje ..ehhh a co do M to juz mu przeszlo ciężko wyczuc co to było:baffled:..
Bishopko,Ella- mozna stosowac w sporadycznych sytuacjach dzis zadzwonilam do swojej gin i powiedziala ze lepiej jak polknę Ibuprom 1x dziennie niz apap 5x dziennie .I tak jak czytalam w necie i na ulotce ze mozna stosowac ale tylko w I i II trymestrze w III juz nie ale pomogł mi bo jak rano polknelam do tej pory cisza...a młody szaleje wiec wydaje mi sie ze przez 1 ibuprom nic sie nie stanie:dry:Koniecznie musze sie zapisac w środe do dentysty bo wiem ze to powróci wiec czekaja mnie wydatki na poczatku roku:no:...

Młody juz śpi...a ja ogladam w samotnosci Sylwester z Polstaem:-(

MADAN ogromnie współczuje. u nas taki kryzys był dwa lata temu :-( ale Wam trudniej na odległość...a nie możesz być znim tam gdzie on jest ???

DZIEWCZYNY
[TABLE="width: 99%"]
[TR]
[TD]Aby od Sylwestra
cały rok był extra.
By marzenia się spełniały,
by pieniądze kieszeń wypychały
.
Dużo zdrowia i Szczęśliwego Nowego Roku 2013! [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ostatnia edycja:
reklama
teraz to on niech sie wykaze. ja nie bede zawsze za nim latac. byl zbyt pewny ze zawsze bede z nim mimo.wszystko, to sie przeliczyl. jak ochlone to z nim porozmawiam. jezeli wybierze tamta to powrotu nie bedzie. ja sobie poradze!
Phel, tez z takim cxlowiekiem byc nie moge, ale.licze na to, ze to wszystko tda sie jeszcze wyjasnic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry