reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

Lenka super teścik! :) Teraz juz będziesz spokojniejsza. Jesli testy u lekarza miały czułośc 100 ml :)szok:) to nic dziwnego,że druga kreseczka była blada. :tak:
bakteria trzymam kciuki za wizytę &&& :tak:
Anka4 gratuluję udanej wizyty!! 7mm - to kawał kropka!:tak:
Ciekawe ile mój będzie miał w przyszłym tyg...

reklama
Julianka 33 powiem Ci, że od razu zauważyłam na monitorze moją fasolkę ;) Była całkiem spora i gin powiedziała, że jest pierwszorzędna :-)Nie mogę się doczekać bijącego serduszka!!!
Moja pani doktor nieźle się uśmiała kiedy zapytałam jej czy czasem tam gdzieś nie kryje się drugi pęcherzyk ;p Na całe szczęście jest jeden ;)

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt :tak:
Lena głowa do góry nie martw się na pewno mieli zepsuty test :sorry2::tak:. Tak się zastanawiam czy takie testy są w Polsce:dry:
Anka4 hahaha boisz się bliźniaków ;-)- zresztą ja też :-p
Królewna :-) super
U mnie dzień do d.... tak mi M okap zamontował że dziś przy myciu spadł mi na czoło i obtarł nos :no: wiem że śmieszne i mało prawdopodobne ale możliwe, mało tego zapomniał o moich urodzinach :zawstydzona/y: dziecko pamiętało a on nie :-(

Dotkass suuuuper!Cieszę się razem z Tobą!Bombowy gin i jeszcze bardziej bombowy dialog!:-):-D:-D:-)
Ella też nigdy nie robiłam bety tzn.w pierwszej ciąży nie robiłam i teraz też nie robię.Wierzę,że wszystko jest ok.
Lena skoro tyle testów wykazało,że jesteś w ciąży a jakiś jeden doooopiaty u lekarza się pomylił to kochanie JESTEŚ W CIAZY:tak: Naprawdę w tej Norwegii to mają chyba jeszcze gorszy sprzęt niż w Polsce a przynajmniej testy.Ja zawsze robiłam testy rano właśnie dlatego,że w ciągu dnia wyniki są niemiarodajne.
krolewna Tobie również gratuluję wyników!Byle do przodu:-)
Anka ale fajnie!Też bym chciała zobaczyć fasolinkę-Zuzię.Uczucie niesamowite prawda?
Julianka w przyszłym tygodniu to już będzie kawał kropka:cool2:
A ja mam wizytę w piątek na 14 i już mega stresa:zawstydzona/y: ja jak zawsze panikara przed każdą wizytą.Jeszcze całe dwa dni czekania i tyle nerwów. Dobranoc dziewczynki i spokojnej nocy bez wstawania na siku:-):-D:-)

Neli STO LAT,STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdrowego fasolka albo fasolinki!!!!!!!!!!!!!
:biggrin2::-):-):-):-D:-D:-D:-D

Witajcie z rana :tak:
Ewa dziękuje :-)
oczy sine nos też, spać się chce a trzeba do pracy jechać jeszcze deszcze pada- jak mi się nic nie chce :baffled:

Dzieńdoberek:-)
Neli bidulko, już sobie wyobrażam jak to musiało wyglądać.A faceci cóż... tacy są i taka ich natura.Nie na darmo się mówi,że bez nas by zgineli:blink:
Mój póki co,pamięta o ważnych datach ale nie wiem co będzie np.za 10 lat. Za to jest strasznym bałaganiarzem i doprowadza mnie to czasami do szewskiej pasji:wściekła/y: Powinnam mieć na stałe przyczepiony do tyłka odkurzacz,mop i ścierkę:szok:
Wczoraj o 23 pochłonęłam big kanapkę a później mnie wzięło na słodkie i dodałam do tego pół paczki wafelków:baffled::szok::baffled::szok:
Zaczyna się...
Słonecznego dzionka życzę!

reklama
Anka4 następnym razem będą bliźniaki:-D
bakteria suwaczki są dla wszystkich ;-)Mnie tez się bardzo ten suwaczek spodobał...czuje prawie tak jakbym widziała już kropka :-)
Ewa30 już się nie mogę doczekać USG :tak:
Dzisiaj mam termin @ i zrobiłam teścik - żeby sie upewnić czy kreseczka jeszcze jest:
a.jpg - Darmowy hosting plików

Do góry