reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

ranyyy jak mnie głowa boli, a jak na złość M wróci bardzo późno z pracy i cały dzień mam sama małą na głowie (przeziębioną, więc i trochę marudną).
Jeszcze nie śpi i wciskam jakaś kolacje mojemu niejadkowi:sorry:

dziewczyny
jakie miałyście sposoby na bolacą głowę, takie niefarmakologiczne?

reklama
Phelania, to raczej po drodze na Mazury, a nie do Marek ;-)

Nef, mnie dziś strasznie głowa bolała, ale dziś to chyba z głodu, bo jak tylko zjadłam to przeszło...a tak na ból, woda, spacer, ewentualnie masaż skroni :tak: masz maść tygrysią? mi ostatnio teściowa skądś wyczaiła, i jak jest już bardzo źle wtedy smaruję skronie i przechodzi :-)

Nef ja zawsze idę się zdrzemnąć, chociaż o tej porze to chyba już spać ;-)

Phelania dietetyk jest w medicover w ramach pakietu? muszę sprawdzić, czy mam, bo chętnie bym poszła ;-)

Dzieki Dotkass spróbuje posmarować czymś skronie, a przede wszystkim ta moją guzdrałę wygonić do spania
zawsze ma tysiac powodów żeby wyłazić z łózka, a to siku, a to lali zapomniała, znowu siku... :cool2:

też napisałam do Betyji:tak: witaj nasza moderatorko;-)

Nef, moja już smacznie śpi, ale ją dziś przegoniłam po mieście, u ginka ze mną była, dwa razy na placy zabaw takim płatnym wiecie z kulkami, zjeżdżalniami itp, padła jak mucha i ja idę spaać, dobrej nocki i do jutra

Witam się z rana- jako Moderatorka :-)

dziewczynki, w razie jakichś próśb, pytań, jestem do Waszej dyspozycji :tak:

mykam zaraz na śniadanko, ja już jestem na nogach od 6:30, musiałam Amelcię do przedszkola wyszykować, a już tak szaro-buro na dworzu i coraz ciemniej, że moje dziecie dziś z rana do mnie: "oszukałaś mnie...jeszcze nie jest rano, po co mnie budzisz?" :-D

miłego dnia

Dotkass - Amelia tez marudzi z budzeniem, ale potem jest zadowolona w przedszkolu.
Z tym ze ona ma problemy zeby wczesnie zasnac - 22-23 to dla niej norma. Nic wiec dziwnego, ze nie chce slyszec o pobudce o 7:30. Tym bardziej, ze w przedszkolu juz nie spia, wiec spi tylko raz na dobe, w nocy.

Dotkass - Amelia tez marudzi z budzeniem, ale potem jest zadowolona w przedszkolu.
Z tym ze ona ma problemy zeby wczesnie zasnac - 22-23 to dla niej norma. Nic wiec dziwnego, ze nie chce slyszec o pobudce o 7:30. Tym bardziej, ze w przedszkolu juz nie spia, wiec spi tylko raz na dobe, w nocy.
w takim razie wszystkie Amelki takie same, bo moja też nocny marek, a potem problem ze wstaniem, a kiedyś jak była mała i budziła się rano zastanawiałam się kiedy moje dziecie będzie spało długooo i teraz śpi :-) a w przedszkolu śpi ten kto chce, a że Amelcia nie śpi odkąd skończył 1,5 roku to też śpi tylko w nocy :tak:

reklama
Dotkass - ale pzynajmniej u mnie (nie wiem jak u ciebie) jest ten plus, ze w weekend spi sobie dopoki jej kto nie obudzi.
Zazwyczaj ja sie przebudzam kolo 10, zaczynam sie krecic i ona tez wtedy wstaje.
a tez pamietam czasy, kiedy budzila sie o 6:30 dzien w dzien. Na szczescie juz minely, ale z a 6msc znowu mi sie zaczna, he he.

Do góry