a ja się już odmeldowuję... zmykam do domu wieczorem idę na parapetówkę ochrzczę koleżance toaletę
miłego wieczorku
chi chi ;-) dobrej zabawy!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
a ja się już odmeldowuję... zmykam do domu wieczorem idę na parapetówkę ochrzczę koleżance toaletę
miłego wieczorku
miłego wieczorku

baw się dobrze coooo???a mnie właśnie mąż poinformował że nie dostaniemy becikowego ..
Według nowych przepisów uchwalonych przez Sejm, od 2013 roku becikowe ma trafiać tylko do rodzin o miesięcznych dochodach poniżej 1922 zł na osobę.
Mąż ma dobrą pensję ale co z tego jak 2500zł idzie na kredyt..kurczę szkoda..

no...żyć nie umieraćCholera nie dość, że był tylko klocek tego becikowego, co na kilka paczek pieluch starczy to jeszcze go zabierają. To jest bezczelność! Moja kuzynka rodzi w Holandii- nie dość, że na początek ciąży dostałam z ichniego NFZtu zestaw mlodej mamy w tym poradniki, witaminy i nawet kremy na rozstępy :-) to jeszcze potem kasę dostanie jak się dzidziuś urodzi. Śmieszna jest ta pseudo polityka prorodzinna w Polsce ech...

a mnie właśnie mąż poinformował że nie dostaniemy becikowego ..
Według nowych przepisów uchwalonych przez Sejm, od 2013 roku becikowe ma trafiać tylko do rodzin o miesięcznych dochodach poniżej 1922 zł na osobę.
Mąż ma dobrą pensję ale co z tego jak 2500zł idzie na kredyt..kurczę szkoda..