reklama
Witam dziewczyny :-)
Wszystkim podziębionym życzę powrotu do zdrówka...
a jeżeli chodzi o nasze ciążowe dolegliwości to u mnie wszystko przechodzi, zostało tylko siusianie co 5 min i lekki ból piersi, a zapomniałabym u mnie szaleją nerwy do granic możliwości
nie mdli mnie, nie mam zachcianek, brzuch już nie jest taki wzdęty ogólnie oki
Wszystkim podziębionym życzę powrotu do zdrówka...

a jeżeli chodzi o nasze ciążowe dolegliwości to u mnie wszystko przechodzi, zostało tylko siusianie co 5 min i lekki ból piersi, a zapomniałabym u mnie szaleją nerwy do granic możliwości
nie mdli mnie, nie mam zachcianek, brzuch już nie jest taki wzdęty ogólnie oki

Pchla_Szachrajka
Fanka BB :)
Oliwka, ja mniej wiecej na tym samym etapie co ty...U mnie tez odeszly bole glowy, bole piersi, troszke sa wrazliwe ale to wszystko. Ogolnie czuje sie bardzo dobrze, brzuszek mam tylko troszke twardy lekko powiekszony. I zaczynam sie martwic, bo obajwow ciazoweych brak i ja nadal nie wierze, ze jestem w ciazy, bo ani razu mnie jakos specjalnie nawet nie mdlilo...Mam usg z zeszlego tygodnia, gdyby nie to- w ogole bym nie wierzyla
Aaaa i jakos dziwnie czasami mi '"bulgocze"w brzuchu
myszka2829
Mnie tez bulgocze, zwlaszcza po jedzeniu ;-) nerwy poki co odpuscily, energia mnie roznosi wiec zanim mnie opusci to popiore, a co tam ze niedziela;-)
madzikowska
Zaangażowana w BB
Witam.
Pozniej nadrobie zaleglosci bo widze ze mam troche czytania. Piszecie ze przechodza wam mdlosci i super. Ja tez juz czuje sie wysmienicie i na szczescie nie odpycha mnie od jedzenia i mdlosci tez brak.
A i dolaczam sie do mamusiek z chorymi dzieciaczkami. Moj synus wczoraj wieczorem dostal wysokiej temp.i niestety nie przyjal zadnego leku bo wypluwal. Dzisiaj znowu nie chce sniadania, na szczescie temp spadla. Zrobie mu rybke bo lubi to moze zje obiad, poki co mam co przy nim robic bo zrobil sie marudny a tu jeszcze corcia ..... szok.
Napisze do Was po obiedzie, poki co zycze milego dzionka
Pozniej nadrobie zaleglosci bo widze ze mam troche czytania. Piszecie ze przechodza wam mdlosci i super. Ja tez juz czuje sie wysmienicie i na szczescie nie odpycha mnie od jedzenia i mdlosci tez brak.
A i dolaczam sie do mamusiek z chorymi dzieciaczkami. Moj synus wczoraj wieczorem dostal wysokiej temp.i niestety nie przyjal zadnego leku bo wypluwal. Dzisiaj znowu nie chce sniadania, na szczescie temp spadla. Zrobie mu rybke bo lubi to moze zje obiad, poki co mam co przy nim robic bo zrobil sie marudny a tu jeszcze corcia ..... szok.
Napisze do Was po obiedzie, poki co zycze milego dzionka
Ella1
Dzień Dobry!
Oj czytam, że choroby was dopadły, więc zdrowia życzę Wszystkim i każdej z osobna!
U mnie ciut lepiej- głowa boli ale juz nie pęka
Nef-ja nie wymiotuję, ale dziękuję. Tylko mnie mdli i od wczoraj ten nieznośny ból głowy
Miłęgo dzionka!
Oj czytam, że choroby was dopadły, więc zdrowia życzę Wszystkim i każdej z osobna!

U mnie ciut lepiej- głowa boli ale juz nie pęka

Nef-ja nie wymiotuję, ale dziękuję. Tylko mnie mdli i od wczoraj ten nieznośny ból głowy

Miłęgo dzionka!
Pchla_Szachrajka
Dziewczyny, wezcie mnie uspokojcie bo ja w jakis obled chyba popadne. Juz sama nie wiemc o mi wolno a co nie. Jestem podziebiona i wymoczylam nogi w cieplej wodzie z sola, a teraz czytalam ze w ciazy jest zabronione moczenie nog. Ale chyba dopiero w pozniejszych etapach, tak mysle....Poradzcie
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Hej laseczki 
Dziewczyny mowicie tak o przeziebieniu bardzo polecam ten specyfik
sssuepr sprawa jak bylam przeziebiona to bralam to w czasie ciazy bezpieczne i naprawde pomaga.
Wpadlam na chwilke odezwe sie wieczorkiem ide sprzatac poki mlodego nie ma
P.S macie krótki opis Ciąża to nie czas na infekcje - Serwis dla Kobiet naObcasach.pl
Milej niedzieli
Dziewczyny mowicie tak o przeziebieniu bardzo polecam ten specyfik
sssuepr sprawa jak bylam przeziebiona to bralam to w czasie ciazy bezpieczne i naprawde pomaga.Wpadlam na chwilke odezwe sie wieczorkiem ide sprzatac poki mlodego nie ma
P.S macie krótki opis Ciąża to nie czas na infekcje - Serwis dla Kobiet naObcasach.pl
Milej niedzieli
reklama
majqa1
mama 2+2 :-)
Hej 
Przeziębionym zdrówka życzę. Polecam rosołek - działa cuda.
Natalia zakatarzona po wczorajszym wyjeździe na basen ... ehh
Marusiowi podaję Ismigen - szczepionkę uodparniającą bo ostatnio dużo chorował - mam nadzieję, że po tym będzie poprawa.
Ja ogólnie nerwowa jestem strasznie. Piersi nie bolą i nie bolały. Lekkie mdłości z rana i pod wieczór mnie męczą. Pozatym ok.
Przeziębionym zdrówka życzę. Polecam rosołek - działa cuda.
Natalia zakatarzona po wczorajszym wyjeździe na basen ... ehh
Marusiowi podaję Ismigen - szczepionkę uodparniającą bo ostatnio dużo chorował - mam nadzieję, że po tym będzie poprawa.
Ja ogólnie nerwowa jestem strasznie. Piersi nie bolą i nie bolały. Lekkie mdłości z rana i pod wieczór mnie męczą. Pozatym ok.
Podziel się:
SUPER TEKST