reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

Mamakruszynki - a mi lekarz powiedział, że można tylko z umiarem. A nie jeździliśmy teraz chyba z 2 tygodnie i to mi się dało we znaki. Mąż już powiedział co o moim wypadzie z małym myśli.. No i już na rower tak szybko nie wsiądę.

Jutro muszę wstać o 5.30, bo teściowa ma mi krew pobrać na badania. Jedno dobre, że nie muszę nigdzie jeździć :)

reklama
yoohosek mocno trzymam kciuki za pomyślny obrót spraw. Jakbyś chciała się wygadać to na priv napisz. Siedzę całe dnie w domku więc możemy pogadać a czasem komuś obcemu łatwiej niż najbliższym.

Dziś jakiś głupi dzień. Ja też przesadziłam z wykorzystaniem nadmiaru energii:zawstydzona/y: I teraz mnie mdli, ciągnie i jeszcze mi hemoroidy odnowiły (niestety już miałam- pamiątka po sporcie wyczynowym)

Witam mamusie :-)
Myślałam że skoro laptop mam nadal w naprawie to chociaż w pracy sobie z wami popiszę a tu doopa!!!!
Mam nową koleżankę, która siedzi mi praktycznie na plecach i uczy się moich obowiązków, więc gdy tylko będę miała chwile swobody to postaram się coś skrobnąć...
Pozdrawiam Was cieplutko

Cześć dziewczyny :)
Ja dzisiaj z samego rana pojechałam na kłucie :( ech nie lubim... no ale jak trzeba to trzeba. Rano z rozpędu zrobiłam siku i w ostatniej chwili się ścisnęłam, żeby polecieć po pojemniczek heheh :)
Mam ostatnio trochę stracha :( w tamtej ciąży byłam tyle razy na badaniach i się źle skończyło, a teraz dla odmiany dopiero w poniedziałek idę drugi raz- będą prenatalne i robię też testy PAPPA z krwi. Nie mogę się jakoś pozytywnie nastawić choć się staram... Chcicałabym mieć już to za sobą- nie wiecie ile się czeka na wyniki testu PAPPA?
Yahoosek- trzymaj się! Na pewno byłoby nam łatwiej cię wesprzeć, gdybyśmy wiedziały o co chodzi... ale to twoja decyzja :) trzymamy za ciebie kciuki.

krolewnazmarcepana, gripex???? z tego co wiem nie mozna go brac?

ja nie panikuje i biore wszytsko ;p
byłam wczoraj u lekarza :p i powiedział ze spokojnie moge wypić jeden czy dwa, ale bez przesady, lepsza herbata z miotem i cytryną, tylko ze jak ja jestem chora to mi domowe sposoby nie pomogają, juz to przerabiałam wiele razy

reklama
Do góry