reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

ewafoto- sprawdziłam, zadzwoniłam i dziewczyny mają rację w ciąży bez względu na specjalizację lekarza należy ci się kod B, i 100% płatne

królewnazmarcepana- a ja się zastanawiałam co mam zrobić żeby mi panna za 14 lat nie szalała z chłopakami: posmarować i się sklei ;-)

reklama
ewafoto- sprawdziłam, zadzwoniłam i dziewczyny mają rację w ciąży bez względu na specjalizację lekarza należy ci się kod B, i 100% płatne

królewnazmarcepana- a ja się zastanawiałam co mam zrobić żeby mi panna za 14 lat nie szalała z chłopakami: posmarować i się sklei ;-)

haha zmartwie cie ;d mojej sie nic nie skleiło :D:tak::tak:

a my wróciłyśmy z godzinnej wycieczki po lesie, żadnego grzyba dziś nie znalazłam, jak na złość, poprzednio nie wzięłam koszyka i grzyb na grzybie, a dziś...wrrr ;-) ale się dotleniłam, ubrania już prawie suche, a mi się tak strasznie spaaaać chce :oo:

królewnazmarcepana- a ja się zastanawiałam co mam zrobić żeby mi panna za 14 lat nie szalała z chłopakami: posmarować i się sklei ;-)[/QUOTE]

haha,ale mi humor poprawiłaś:-)chyba zaczną intensywnie smarować:-)

Dzieki dziewczyny za optwierdzenie :)
Mam nadzieje, ze katar przejdzie, ale jak nie to nie ryzykuje dalszej infekcji i ide na zwolnienie.
Mimo wszystko nie chce teraz siedziec na L4 bo jeszcze tylko 2 msc pracuje i chcialabym tu troche pobyc, no ale zobaczymy.

Dotkass
- a ja w tym roku wogole grzybow nie znalazlam - jkos nie mam szczescia albo w moich okolicach ich malo:no:

Dotaska, Ankzoc – z tymi kodami to po części w celu ochrony danych osobowych, a po drugie w takim kodzie może być uwzględnionych dużo innych danych (jakie badanie zrobić itd.), zamiast pisać można to zakodować.

reklama
Dotaska, Ankzoc – z tymi kodami to po części w celu ochrony danych osobowych, a po drugie w takim kodzie może być uwzględnionych dużo innych danych (jakie badanie zrobić itd.), zamiast pisać można to zakodować.
to ja wiem, ale myślałam, że w naszymkraju się nigdy tego nie doczekamy, a tu takie miłe zaskoczenie ;-):-D

Do góry