reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

reklama
ja miałam tak już przy Amelci, od momentu kiedy rozwarcie osiągnęło 10 cm czekali godzinę czasu, po godzinie podpisywałam zgodę na CC i jeszcze pół godziny czekałam na salę i na to, by znieczulenie do końca zeszło
no właśnie, ale to jeszcze do partych nie doszło

półpasiec w oku? w uchu?:eek: o boże

przy partych nie robia cesarki, juz na to za pozno... kleszcze ida w ruch

to nie prawda, ja mam 2 znajome które ostatnio mimo partych miały cesarke, jednej dziecko traciło tętno a drugiej nie pamietam dlaczego
u tej pierwszej nawet nie było zazu na zzo tylko od razu narkoza

ale to może jeszcze nie były w kanale dzieciaczki, no bo jak, przecież nikt nie wepchnie chyba spowrotem szkraba :eek: nie wiem z resztą.. dobra, może zmienimy ten temat, bo znów się ktoś oburzy i znowu będę winna :-D

jak dziecko w kanale rodnym to zaden lekarz sie na cesarke nie zdecyduje :szok:
krolewna, widocznie znajome mialy parte ale dziecko bylo jeszcze poza kanalem rodnym

...zreszta cytrusik, masz racje ;-) ;)
zajme sie lepiej swoja wysypka :crazy:

jak dziecko w kanale rodnym to zaden lekarz sie na cesarke nie zdecyduje :szok:
krolewna, widocznie znajome mialy parte ale dziecko bylo jeszcze poza kanalem rodnym

...zreszta cytrusik, masz racje ;-) ;)
zajme sie lepiej swoja wysypka :crazy:

no ale przeciez ja nie mówiłamz e jak dziecko jest w kanale ttylko ze one miały bóle parte :-D to ze masz bóle parte to nie znaczy ze dziecko juz zeszło

a mnie plecy bolą az sie ruszac nie moge

madiu- pobieranie opłat za poród rodzinny jest niezgodne z prawem, nie można tego pod nic podciągnąć, wystarczy że będziesz miała odpowiedni z punkt z prawami pacjenta, ja sobie nie wyobrażam żeby mojego męża nie było, ja się poprostu bezpieczniej się z nim czułam

a ja myślałam że półpasiec, ponieważ atakuje tylko jedną stronę prawą albo lewą, i wszystkie osoby z którymi miałam kontakt z tą chorobą tak miały, oj nie życzę, dwa-trzy tygodnie się cholerstwo trzyma, i niestety może zaatakować jak jest osłabiony organizm np. w ciąży, ale może to zwykła wysypka uczuleniowa, Notka trzymam && żeby znikło

reklama
majra ja o tym wiem ze za rodzinny się nie płaci, ale co poradzić mam??? Jak coś to potem specjalnie będą sie tak zajmować żeby było bardziej boleśnie i dłużej a do innego szpitala mam ponad 60 km a tu 12 zresztą po pierwszym porodzie to i tak chyba bym nie chciał żeby mąż był przy tym, przy nim zawsze miękne rozczulam się nad sobą a tak to dzielna i silna kobietka jestem

Do góry