reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwiecień 2013

Witajcie Kochane!!!
Ja dzisiaj robiłam pranie dla Mojej kruszynki;)
Co do wyprawki tez nie mam wszystkiego ale lista zrobiona i powoli będę kupowała!!
Jadę dzisiaj oglądać wózek mam nadzieje że okaże się ok i weźmiemy!!
A co do maści na brodawki to jaką polecacie??
Zdrówka dla chorowitków!

reklama
oj ogarnęłam dokumenty które miałam ogarnąć i R będzie mógł zawieść wszystko, żeby nam księgowa rozliczyła PIT, ciekawe czy będziemy mieli jakiś zwrot :zawstydzona/y:

olka, kupiłam ten sam który miałam z Amelcią Quinny Speedi SX ale teraz inny kolorek i używany, znalazłam w naprawdę dobrej cenie i bez fotelika (bo fotelik chcemy kupić nowy), siedzę jak na szpilkach, żeby dotarł cały...jak dotrze napewno się pochwalę na wyprawkowym :tak:

shy, powodzenia na zakupkach...co do maści na brodawki, ja nie pamiętam ale smarowałam chyba tym co całe piersi mjakmama, a wcześniej chyba Bephantenem, ale to kochanie było 5 lat temu i szczerze to nie pamiętam za bardzo, ja nie miałam problemów z brodawkami, raczej z nawałem pokarmu i smarowałam maścią mjakmama z wyciągiem z kapusty

Tassia zdrówka dla małżonka

eevciaa kupuj, kupuj, bo naprawdę warto :tak:

Alex, ja też nie pamiętam, ale dziś wyjątkowo się obudziłam jak wychodził, żeby mu przypomnieć, że ma do wysłania kilka rzeczy na poczcie i zawiezienie dokumentów do banku i księgowej

czas coś zjeść i chwilę pozwolić odpocząć plecom, masakrycznie mnie dziś bolą :dry:

Ostatnia edycja:
Witajcie:-) dobrze ze piszecie co zabrać do szpitala bo ja kompletnie zielona w tym jestem:baffled: a tak to sie przygotuje na kolejne wydatki:happy2: Ale nuda normalnie :dry: Nic sie mi nie chce:zawstydzona/y:

Witajcie:-) dobrze ze piszecie co zabrać do szpitala bo ja kompletnie zielona w tym jestem:baffled: a tak to sie przygotuje na kolejne wydatki:happy2: Ale nuda normalnie :dry: Nic sie mi nie chce:zawstydzona/y:
jak wybrałaś szpital, najlpeiej wejść na ich stronę, ewentualnie przejechać się bądź zatelefonować i dowiedzieć, szpitale mogą mieć różne wymagania :tak::-)

czas leci, niedługo będziemy się chwalić wspomnieniami z porodówek :-D

ja na piersi polecam bepanthem maść , nie trzeba jej zmywać przed karmieniem.

Dzisiaj mieliśmy kolędę, właśnie co dopiero posprzątałam. Coś za szybko do nas dotarł, jak oprzątałam to zauważyłam że idzie od sąsiadów i wte pędy do domu się przebrać i jeszcze chłopców też bo siedzieli w kalesonach, masakra. A on jeszcze z takim zdziwieniem że tak wcześnie oprzątamy. Zresztą u nas mała parafia, więc wszystkich zna i tak np u nas jest 9 domów, tyle że nie obok siebie i jemu koleą w tych 9 domach zajmuje cały dzień od 9 do 18, to wyobraźcie sobie ile on u każdej rodziny siedzi. Chłopcy w końcu poszli grać w wojnę z ministrantami:-D.

Przyszły mi dzisiaj ostatnie rzeczy które zamawiałam po świętach, taki cieniutki kombinezon, i superancki pajac, ale nie taki pizamowy tylko wyjściowy, muszę w końcu fotki porobić i się pochwalić.

Tak czytam że większość narzeka na kręgosłup, a ja mam problem z nogami i biodrami w nocy, tak mnie bolą że się budzę, a dzisiaj dodatkowo 5 razy na siku leciałam:wściekła/y:, i byłam też dzisiaj na glukozie, nie było tak źle, trochę nie fajnie jak od razu po wypiciu musiałam chłopców wyszykować do przedszkola, bałam się że puszczę pawika, ale obyło się bez:-p, po wyniki pewnie pojadę w czw.

pozdrawiam

lenka, ja po wypiciu glukozy to nie dałam rady pomóc Ami się ubrać, musiał zrobić to R, jakbym miała jechać sama samochodem do przychodni pewnie bym zasnęła za kierownicą...pochwal się zakupami na wyprawkowym :-)

Ja tez jutro jade na glukoze.. i tez sama.. Od razu zrobie morfologie i mocz.
W czwartek mam wizyte.

Ja na allegro zamowilam juz co do szpitala potrzebuje. Tylko kapci mi brakuje.. I w koncu moze cos kupie dla malenstwa. Na razie mam tylko kilka pieluszek, reczniki, otulaczek i ciuszki po Antku. I tak bodziaki kupie nowe, bo tamte jakies takie niefajne mi sie wydaja:p.
I nianie z kamera chce kupic. W nowym domu jednak bedzie ponad 200m, a nie 110m jak teraz...

reklama
Do góry