reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2013

witam z rana
ale katar i kaszel nas męczy (mnie i Gosię), M coś za to narzeka na ból brzucha i głowy... normalnie szpital:dry:

jakos weny mi brak do pisania, więc mówię tylko Dzień Dobry:-)

reklama
witam niedzielnie:)

sudocrem - ja jestem z niego bardzo zadowolona, ale nie mozna go stosowac co zmiane pieluszki. ja uzywalam po kupie tylko czyli 1-2 razy na dzien i maly nigdy odpazen nie mial. teraz zamierzam podobnie:)

rostępy - ja z adasiem na glowie stawalam, kupowalam drogie niby cudowne specyfiki i jestem tak potrzaskana ze sobie nie wyobrazacie !!! stroju 2 czesciowego nigdy nie zaloze ;( teraz tylko natluszczam sie zwykla oliwka .... niestety jak ma sie tendencje do rozstepow to zadne cudowne masci i kremy nie pomoga.

zakupy - u mnie tez lista i malzonka wysylam heheh :p czasami z rana sie wybiore jak malo ludzi jest :)

Witam piękne Panie :) jejku, ale "coś" za mną chodzi strasznieeeee, a sama nie wiem co? zaraz zwariuję :szok:
ja mam nadzieję że wszystkie będziemy wyglądały jak modelki w parę mies. po porodzie.;-)

Witamy się i MY:p

Dziewczyny ale chryja z tymi szczebelkami Ha!!!młody sam je zdejmuje w nocy az odwrócilam łóżeczko do sciany a ten skubaniec odepchnał sie nogami od sciany o 3 w nocy i przyszedł do mamusi pospiewac z misiem i ze smokiem:-D:szok:Ale M dzis wlozy papier lub wate to moze nie beda wychodzily:pPP spodobalo mu sie...

pscólka-U nas na wiosce nie ma połozniczego:tak:wiesz mamy najblizej Pruszków i ImiDz na Kasprzaka 2 lata temu rodzilam tam Alusia i bylam zadowlona:) i chyba tez bede rodzic w Instytucie Matki i Dziecka tym bardziej teraz lezalam na patologi a ty skad jestes?

muro-ja dzis sie ratuje z pieguskami w czekoladzie;PPP mialam kopiec kreta robic ale duzo skladnikow mi brakuje...tym bardziej nie wiem czy mlody da mi zrobic;) bo to troche czasu zajmuje

Nef-zdrówka dla was!!!

Ahhhh widzialyscie w watku "Przyszla mama"??? juz nie ma styczniówek 2013 jestesmy w pierwszej trójce:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
wiam niedzielnie ospałą ide nadrobic co naskrobałyscie, moje dziecie tez leniwe od wczoraj albo tak obrucone ze słabiej ruchy czuje :zawstydzona/y:

Phel - my przy Lazurowej mieszkamy, dosłownie na obrzeżu Wawy. Ja zacznę od Żelaznej, z niej mam lekarza, aczkolwiek jak go wybierałam to nie sugerowałam się szpitalem w jakim on pracuje, tylko nim jako lekarzem. Dopiero później się okazało, że w Wawie to jednak ma znaczenie:dry:. W każdym razie jak nie uda się na Żelaznej to pewnie pojade dalej na Inflancją raczej niż do IMiDZ, ale w sumie nie wiem dlaczego tak zadecydowałam:-D

Witam sie i ja:D musiałam sobie włoski farbnac bo już patrzeć na nie nie mogłam :eek: Jajeczka wsiowe to mi babcia kupuje bo do niej co tydzień przyjeżdża facet który ma swoją chodowle:tak: na szczęście u mnie rozstepow nie ma i mam nadzieje ze nie będzie , a smakuje sie jak mi sie przypomni baldamem nawiąlzajacym z AA . Ale niestety uda to faktycznie taka galaretka mi sie nie fajna robi i nie wiem jak ja zniwelować :eek: No nic oby do kwietnia:-)

pscółka moja znajoma mieszka na Lazurowej, ja kawałek dalej bo na Bielanach :)
Na kiedy masz termin? może się spotkamy na tej Inflanckiej ;-)

reklama
Phel ty uwazaj z tym zastawianiem wyjscia z łóżeczka.... jak młody chce wyjść, to i tak wyjdzie - choćby górą, a może sobie krzywdę zrobić.
Ja już opisałam nasza przygodę - niby sama nie wychodziła, ale jak juz raz wyszła, to myślkałam, ze kark sobie przetraciła.

Do góry