reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwiecień 2013

Dziewczyny baba do mnie zadzwonila i odwolala wizyte bo Dr Dermatolog sie nie wyrobil( stojac w korkach i dopiero w przyszlym tygodniu) jakis pech nas przesladuje normalnie nie ma sil chyba pojedziemy do naszej pediatry po skierowanie do szpitala i pojedziemy do centrum Zdrowia Dziecka...bo wyjde z Siebie juz 3 noc nie przespana:baffled:

reklama
witam ;)

zozzolka- ja tez zabieram się za pakowanie torby od jakiegoś czasu. Puki co mam przygotowane tylko majtki i skarpetki.... a skurcze mam cały czas...bierzesz jakieś leki typu fenoterol?
ja mam zapisane nospa asmag aspargin 3*1 w tamtym tygodniu brałąm ddwa razy dziennie kroplóki magnezowe i miałąm podane sterydy, skurcze mam ale nie az takie duze na wykresie raz tylko wyszłyv niewielkie przewanie brzuch zaczoł mi twardniec jak od ktg mnie odłonczyli ale nie były bolesne
w którym ty jestes TC? miałąs podane sterydy?

dzieki kobitki za odpowiedz odnosnie bazy to jak nie trzeba to ja jej nie kupie ja naprawde ciezko dostac ja mam colletto austin 4 starszy model i wtedy nie było bazy a teraz widze wszedzie te bazy przy fotelikach i sie tak zmartwiłąm wstałam z rana i odrazu do kompa szukac baze w nocy pewno znowu mi sie cos przysniło wy jeszcze kupowałyscie takie nie wiem jak to nazwac wałeczki co powstrzymuja głowke gdzie to mozna zakupic?

Dziewczyny baba do mnie zadzwonila i odwolala wizyte bo Dr Dermatolog sie nie wyrobil( stojac w korkach i dopiero w przyszlym tygodniu) jakis pech nas przesladuje normalnie nie ma sil chyba pojedziemy do naszej pediatry po skierowanie do szpitala i pojedziemy do centrum Zdrowia Dziecka...bo wyjde z Siebie juz 3 noc nie przespana:baffled:
tak własnie zrób nie czekaj nie zwlekaj

Ostatnia edycja:
Boszz Kobity normalnie jestem taka wkur...... Ze masakra!!!! Chciałam pofarbowac włosy ,zrobiłam to odrosty mam rude a resztę włosów niebieskie!!!!!! Kur.... Normalnie zajebiscie!!!:wściekła/y: Dobrze ze mam była na mieście i kupiła mi farbe ciemny blond żeby to przykrych bo inaczej sie nie da!!! Idę sie znowu farbowac bo jutro muszę wyglądać jak człowiek :wściekła/y:

kasiek - wiesz, zależało mi na tym aby podtrzymać polę na duchu, a nie dołować;-). Wiadomo, że każdy dzieciaczek inny, ale trzeba być dobrej myśli:tak:

Phel - pewnie tak trzeba zrobić bo się wykończysz

iza - trzymam kciuki za pożądany efekt

Nef - dzieki, właśnie spisuję moje pytanka:-D

Boszz Kobity normalnie jestem taka wkur...... Ze masakra!!!! Chciałam pofarbowac włosy ,zrobiłam to odrosty mam rude a resztę włosów niebieskie!!!!!! Kur.... Normalnie zajebiscie!!!:wściekła/y: Dobrze ze mam była na mieście i kupiła mi farbe ciemny blond żeby to przykrych bo inaczej sie nie da!!! Idę sie znowu farbowac bo jutro muszę wyglądać jak człowiek :wściekła/y:
womatko a czego taki kolor niebieski z farby bląd?

No właśnie nie wiem:(( farbe kupiłam świetlisty blond czy jakoś tak a takie jajko mi wyszło :wściekła/y: Boszz dobrze ze m jest w pracy i mnie nie widzi bo by sie przerazil :eek: Obejrze rozmowy w toku i idę dalej kombinować bo patrzeć na to nie mogę !!:crazy:

Phel a żadnego lekarza pediatry prywatnie nie ma, no kurcze jak co się dzieje to nie ma gdzie iść, co za syf, oby twoja lekarka nagle doznała olsnienia i szpital nie był potrzebny

Iza wspólczuję sytuacji z włoskami

Boshopka nie mam cisnieniomierza, ostatnio mierzyłam sobie w ndz u rodziców to miałam niskie i na wizycie we wtorek też miałam niskie, ta pogoda może też tak wpływa, humor nie najlepszy więc świruję:zawstydzona/y:

Dziewczyny,
Ja chyba naprawdę zacznę pakować torbę do szpitala - dzisiaj cały dzień brzuch mi się tak spinał i takie bóle w krzyżach, że nie mogłam wstać z łóżka.
A właśnie przed chwilą zadzwonił kolega z pracy, którego żona miała termin identycznie jak ja, że rano żona się rozpakowała.

Zaczynam się bać!

reklama
Dziewczyny,
Ja chyba naprawdę zacznę pakować torbę do szpitala - dzisiaj cały dzień brzuch mi się tak spinał i takie bóle w krzyżach, że nie mogłam wstać z łóżka.
A właśnie przed chwilą zadzwonił kolega z pracy, którego żona miała termin identycznie jak ja, że rano żona się rozpakowała.

Zaczynam się bać!
ojej weś jakas nospe magnez a kolezanka to nieżle tez bym sie przeaziłą

Do góry