reklama

Kwietniowe mamy 2016

Odzylam na wieczor :) Może to już perspektywa weekendu tak działa hehe jutro nie musze nigdzie rano się zbierać mąż Damiana zawiezie także już mam luz blues musze tylko nastawić pranie skarpetek maluszkowych bo ciuchy popralam a skarpetki nie :D a wypada jakieś mieć przecież na pewno się czasem ubierze

reklama
bluelovi wszystkie jesteśmy myślami z Tobą :* :* :) trzymamy kciuki bardzo mocno!! pisz od razu jeśli skurcze się rozkręcą :) 4 marca to też byłaby piękna data urodzin, ja zapamiętałabym na pewno bo jutro obchodzimy z mężem 1 rocznicę ślubu i 11 rocznicę razem :D

O rany dopiero weszłam i to na chwilę a tu taki wieści Bluelovi no jasne ze kciukasy trzymam razem z dziewczynami :D
To co ja marudzenie zostawię na inny dzień zjechana ogólnie jestem ... tyle u mnie Temat nr jeden to teraz Bluelovi , Trzymaj się Słońce i dawaj info jak tylko będziesz wstanie .

Renia ja nic nie planuje bo ostatnio nic z moich planów nie wychodzi ;(.
Nawet dzisiaj ... zaraz idę spać bo padam choć mało dziś zrobiłam to wykończył mnie Adam i robotnik ze spółdzielni . Mała tez nisko się ułożyła i kopała poniżej pępka do tego co chwila krocze bolało wiec ile mogłam to leżałam . Po wczorajszym chodzeniu "życie " uratowała mi wanna ( bo lewo doszłam do domu tak mnie krzyż bolał rwa się zaczynał odzywać ) . Jedynie co musze juto to obiad zrobić dokończyć pranie i poprasować ile się da. Dziś nawet nie zmywam naczyń trudno .... poczekają do rana może wstanę w lepszej kondycji .

Oj :D chodziło mi o to czy Milka z mężem coś planują z okazji rocznicy ślubu :)
A ty odpoczywaj mikulinka pewnie dziś taki dzień kiepski ogólnie widzę z samopoczuciem :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry