Co Ci Wasi mężowie tak te zęby wyrywają?
Milady, bardzo ładny wózek, trochę podobny do naszego chociaż nie widzę dołu (mamy Tutek Grander Play też turkusowo-szary) fajnie się sprawdzają te kolory bo w ogóle się nie brudzą i moim zdaniem pasują i do dziewczynki i do chłopca.
Milka no to się doczekałaś, mi się trochę poprawiło więc może przesłałam Ci nieświadomie internetowo trochę moim mdłości co?
aniabuu, ja też mam lekarkę z Polnej w Poznaniu ale o tej twojej nie słyszałam, no ale przecież tam jest mnóstwo lekarzy. Te zastrzyki zaleciła Ci właśnie lekarka z PL?
Ja w pierwszej ciąży z zakupami zwlekałam bo długo pracowałam i nie miałam na to czasu, a tu nagle przyszedł 8 miesiąc szyjka mega skrócona, zagrozenie przedwczesnym porodem a ja nic nie ma

i potem na szybko wszytsko przez neta zamawiałam więc myślę że na przełomie II i III trymetru warto się już rozglądać, tym bardziej jeśli lubicie "dotknąć" przed zakupem a nie tylko przez neta kupować
Klaudyna na Lutyckiej rodziłaś?
Martita biedulko, dobrze że idziesz do lekarza jutro chociaż myślę, że z kropkiem wszystko dobrze