Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jaki przystojniak! !!! )) Bluelovi jesteś niesamowita ze tak się szybciutko z porodem uporałas )) teraz każda z nas musi być tak samo zmotywowana jak Ty! Gratulacje :****
GRATULACJE !!! PRZEŚLICZNY......
Kolejna do dopisania na listę rozpakowanych mam..... zazdroszczę.... tak bardzo już bym chciala tulić swoje maleństwo..... chyba jak się urodzi to będę je cały czas tulić.....
Dziekuje dziewczyny czuje sie swietnie jak bym nie rodzila ,jestesmy juz na sali poporodowej maly spi ja wykapana kolacje zjadlam maz pojechal do dzieci jestem w szoku czuje sie mega maly jest przesliczny taki groszus
bluelovi jejkuuuuuuu.... ale cudownie się Ciebie czyta, dajesz mi nadzieję, ze poród to nie samo zło i może być dobrze bardzo się cieszę, że czujesz się dobrze i ze malutki zdrowy duzo uściskow dla Was!! :*