Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
bluelovi jejku, ale super az mojemu mężowi powiedziałam o Tobie to śmiał się ze mnie, że Tobie tak piorunem poszło, a ja juz 3 dzień torbę pakuje i stanęło na tym, że póki co ją rozpielam
kiedy wychodzicie??
Nie wiem czy aż tak podjaralam się synkiem Bluelovi ale mega mi ciśnienie skoczyło. Leżę teraz z herbatką i nadzieją ze wróci do normy. Juz żadnych porodów dzis! Nie zniose więcej wzruszeń
dziewczyny przepraszam, że w takim momencie ( radosci bluelovi) sciągam uwagę na siebie, ale dziś przez cały dzien pojawiają mi sie bóle w podbrzuszu i jakby z tyły - przy krzyżu. Za pierwszym razem przeszło, za drugim wziełam spasmolinę i teraz znów mnie pobolewa wizytę mam we wtorek, martwie się, rodzić bym już nie chciała, bo to jednak troche za wcześnie. Może to normalne i też tak macie??