reklama

Kwietniowe mamy 2016

Sweetka ja też poki co nie miałam takich boli. Poobserwowalabym je i w razie nasilania pojechalabym na ip.

Kitki i co córka zadowolona z urodzin? Poodpoczywaj po tych gościach. Chyba już na tym etapie trzeba przestać nawet takie małe imprezy szykować.

Mnie cos za to podbrzusze pobolewa, chyba przedobrzylam ze staniem w kuchni :/ Teście dopiero pojechali, a ja już nie mogłam się doczekać, kiedy się położe.

Lindusia ale mnie własnie podbrzusze pobolewa, nie cały brzuch tylko podbrzusze... jak na okres..albo jakby ktos mnie kopnął.. nie wiem jak opisaćten ból. Poza tym mała cisnie sie w dół na maxa....

reklama
Tydzien temu jak.mnie tak bolało to mi gin kazała brać 3×2nospe i 3×1magnez no i jak tak bralam to przeszło. Ale teraz zaczęłam ograniczac nospe i biore po jednej rano i wieczorem no i chyba nie potrzebnie zaczęłam kombinowac bo znow mnie zaczyna boleć.

Tydzien temu jak.mnie tak bolało to mi gin kazała brać 3×2nospe i 3×1magnez no i jak tak bralam to przeszło. Ale teraz zaczęłam ograniczac nospe i biore po jednej rano i wieczorem no i chyba nie potrzebnie zaczęłam kombinowac bo znow mnie zaczyna boleć.
no własnie ja biore asparganin i chyba zaczne spasmoline w razie tych bóli

Sweetka, może weź no-spe i relaksującą kąpiel. Powinno pomóc
chyba spróbuje, byle do skutku. Oprócz tego czuje takie parcie na odbyt( któraś z dziewczyn już tu pisała, że tak też ma).... mam nadzieję, że to jednodniowe sensacje...Dodam, że cały czas leże, nigdzie nie łazikuje nawet po domu sie nie snuje

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry