reklama

Kwietniowe mamy 2016

Sweetka - dobrze ze przeszlo.
Renia - mnie tez meczyla zgaga ale jakos usnelam. Za to o 2 obudzil mnie skurcz ale nie lydki tylko srodstopia. Bol jest okropny jakby kosci wykrecalo. Az sie poryczalam ze zlosci i niemocy. Maz rozmasowal mi te stope. Pochodzilam po mieszkaniu i troche zelzal bol i zasnelam. Wlasnie mnie corka obudzila. Spalam na boku i biodro mnie boli, musze sie rozchodzic. Zazdroszcze Wam juz koncowki, przede mna jeszcze dobrych kilka tyg

reklama
Ojej Kitki, współczuję bólu :( Ja ostatnio obudziłam się z masakrycznym bólem biodra, a już myślałam że w tej ciąży ominą mnie takie atrakcje :/
Sweetka ciesze się, że przeszło, oby teraz było spokojniej
Aniabuu ale to parcie na odbyt miałaś chyba już w trakcie samego porodu? Ja miałam chwilę przed tym jak dostałam skurczy partych (ok. 8 cm rozwarcia) myślę, że sweetka by tego nie przegapiła ;) Zawsze jak łapią niewielkie skurcze dobrze jest wziąć kąpiel lub prysznic, bo jak nic się nie dzieje, to skurcze zelżeją.
Justa, w końcu się odezwałaś! Dobrze, że troszkę się uspokoiło u Ciebie :)

A mi się ostatnio tak dobrze śpi, co prawda budzę się od kilku nocy na siusiu i piciu, ale zaraz zasypiam :tak:
Wczoraj mąż skręcił komode i szafę, także dziś czeka mnie układanie ubranek córeczki:-D

Sweetka pewnie się wystraszyłaś, ale dobrze że przeszło...
Mnie ostatnio bloi podbrzusze tj. na miesiączke, ale biorę nospe 3x1 jak lekarz zalecił.
U mnie dziś brak planów, siedzimy w domu.
A na obiad robię hamburgery amerykańskie z frytkami. Bardzo kaloryczne danie:szok::-p

Sweetka ale sie wystraszylam dobrze ze przeszlo uwazaj na siebie :*** jeszcze niech malutka siedzi w brzuszku :)

Kitki wspolczuje tych skurczy mnie przy wojtku takie lapaly ze mi sie plakac chcialo :( zapomnialam wczoraj z wrazenia - wszystkiego najlepszego dla Nadii :) moj synek sobie daty pozazdroscil :)

Wiecie co moj synek jest taki maluutki i kochany ze nie moge sie napatrzec jestem zakochana :)))jest taki grzeczny i nie mamy problemow z karmieniem ,jak na 3 tyg przed terminem to ma bardzo silny odruch ssania :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry