reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Bluelovi prześlicznego masz synka! :)

Ja tez siary nie mam, ale podobno zawsze, kazda kobieta po porodzie ma pokarm, niezaleznie czy rodzila sn czy cc. Tylko potrzeba cierpliwosci, bo to dzidzia pobudza lakacje.
Ja jestem pozytywnie nastawiona, bede karmila piersia i juz, a jak beda problemy to bedziemy z synkiem probowac do skutku :)

Antus no właśnie te parcie to zaczęli się nawet zanim dostałam skurczy.
Sweetka dobrze ze przeszło, pewnie się strachu najadlas.
Bluelovi ale śliczny ten twój malutki babelek :-)

A stara to mi już leci od kilku tygodni, oczywiście nie codziennie, ale co któryś dzień. Nawet dzisiaj m pokazywałem poplamiona pizame. Ten już wpadł w panikę, hehe.

Chwilkę mnie nie było ale nadrabilam :-)
Milka ja dość późno ale również z okazji rocznicy życzę wam dużo miłość i szczęścia :-D
Bluelovi jej! Gratulacje! Super mamuśka z ciebie! Dałaś radę! Buziaczki dla was :-*
Sweetka dobrze ze dziś lepiej ale obserwuj, jak cie niepokoi to jedz na IP
Lusinda mi prysznic wywołał skurcze ;-)
Justa trzymaj się :-* jeszcze trochę :-*
Bluelovi nie widzę zdjęcia, kurcze :-(
Kochane ale się tu działo :-D ja spakowalam torbę i prawie skończyłam wyprawkę, na mszy bolał mnie brzuch przeszło po czasie i się zestresowalam. U mnie ciąża donoszona 17 marca i dopiero po tym czasie ma się cos dziać ;-)
Co do kp mam nadzieję że będę karmić
Co dziś robicie? bo ja u rodziców jestem od wczoraj i w sumie odpoczywam ;-)
Aniu ja się dziś o dziwo wyspalam ;-)
Alunia spokojnie będziesz mieć pokarm u każdej kobiety inaczej jest z piersiami i siara, nie martw się :-) też mam takie klucia często :-(
Kitki sto lat dla córci :-*

dziewczyny dziękuję za zainteresowanie i wsparcie. Dzis na szczęscie ani troche mnie nie bolał, ale we wtorek wspomnę o tym mojej lekarce na wizycie. Zastanawiałam się czy pessar mi sie nie zsunał, no ale tego sie dowiem dopiero na wizycie wtorkowej
Ale żeby szczęscia nie było za dużo, to ściałam się dziś z moją mamą. Tak mnie zdenerwowała i jeszcze na koniec focha walneła( to taaaakie w jej stylu )

bluelovi - maluch jest do schrupania a jak widzę, nóżki w tych skarpetkach ta wycałowałabym 1000 razy :) boski groszek z niego jest:)

ania50 - ja dziś spałam do 9.30 a potem oko tez mi leaciało. Ale ja od kilku dni tak mam, że mogłabym spać na okrągło.

aluniawdz - mnie temat laktacji też troszku nurtuje. Jak wygląda ta siara przed porodem i ile przed tym porodem się pojawia??

reklama
Nie musi się pojawić przed porodem.... pojawia się po porodzie jak nie samo to po przystawieniu malucha. To pierwsze mleko ono jest bardziej żółte niż to późniejsze bardzo zdrowe dla dzidziusia bo zawiera duzo przeciwciał. Siara może pod wpływem hormonów wytwarzać się w ciąży ale nie musi! Ja z Damianem miałam już od 20 tyg a pod koniec z mokra koszulka się budziłam. W tej ciąży dużo mniej jej się pojawia u mnie... wcześniej zauważyłam parę razy już zaschniete na sutkach i coś tam ostatnio kilka razy pokapalo po kilka kropli. Spokojnie dziewczyny porodzimy i będziemy karmić :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry