reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Ja musze ma kompa wejść żeby zobaczyć... Super bluelovi ze tak u was gładko poszło i teraz synuś grzeczny :)
Kitki wszystkiego najlepszego dla córci :*
U mnie mąż dziś wózki sklada :) Ja piore tylko tapicerkę do wózka a reszta juz wszystko gotowe :) torba tez spakowana jedynie ubranko dla syncia przygotować na wyjście mężowi muszę.

Dobrze Renia, ze piszesz o ubrankach na wyjscie, bo ja jeszcze nic nie przygotowalam mezowi.

Wczoraj w ogole zaczelam ogladac inne szpitale i teraz mam dylemat czy nie jechac do porodu jednak gdzie indziej... W ogole w tym tgodniu chcialabym juz wszystkie sprawy pozamykac, jakos porod bluelovi mnie zmotywowal ;)

Ja tak.na chwilke zeby powiedzieć że hm promocje :) kupilam.sukienke dziecięca bo jedziemy na odwiedziny za 5 zl :) letnia wyprzedaż już chyba, cen nie mają pozmieniane bo dopiero w nocy będą dziś zmieniać i mówiła że jutro rano mam przyjechać:) miłego dnia kwietniowki :) jadę nacieszyć się wiosną:)

ale Maluszek śliczny !!! No wspaniały !

Mnie też coraz częściej łapią przepowiadacze, po ostatnim hm...baraszkowaniu z mężem miałam przez pół godziny skurcze i to całkiem bolesne...ale przeszło na szczęście. Niestety twardnienia przerodziły się już w nieznośnie skurcze....ale wiem, że to tylko przygotowanie więc sie nie stresuje...Ja jeszcze nie mam ani torby ani popranych rzeczy, mój mały cały czas choruje i nie mam czasu....

Lusinda - dobrze wiedziec. W czw bede w centrum to zajrze do hm. Dzis tez bede w centrum ale nie mam sily na sklepy. Matko jak mi sie nie chce jechac na te urodziny

Bluelovi - tez nie widze. Po poludniu zasiade do komp to zobacze zdjecia.

Dziewczyny dziekuje za zyczenia w imieniu corki

Kitki wszystkiego najlepszego dla corki!

Ja jutro bede rano pobrac krew to przy okazji zobacze te promocje w h&m.
Lusinda a to wszystkie rozmiary maja przecenione?

Mnie codziennie wieczorami mecza skurcze przepowiadajace, juz sie przyzwyczailam. Do tego te okropne bole w pochwie, wczoraj to juz myslalam, ze nie wytrzymam, mysle ze to wszystko sie bedzie coraz bardziej nasilac do porodu...

Jeeej Bluelovi do zjedzenia twój maluszek :-* piękny.
Super, że je cyca jak należy.
A powiedz jak to jest z tym pokarmem? Od razu po porodzie on jest czy jak?
Ja się troszkę martwię bo mnie ledwo ledwo te piersi urosły ale ostatnio mam wrażenie ze znowu zmalały... Siary też nie miałam.

Co do bolesnosci to mnie dosyć często pobolewa brzuch jak na okres, ale na szczęście lekki.
Gorzej jak czuję takie nagłe kłucia w pochwie/szyjce - gdzieś tam na dole w każdym razie, to aż mnie zgina wtedy z bólu.

Czy tylko ja dzis ledwie utrzymuje oczy otwarte? Wstalam sama z siebie po 8, ogarnelam sie, zjadlam sniadanie i boje sie ze zaraz zasne. Ledwo na oczy widze.

Wzielam sie za pakowanie torby szpitalnej, zwykla na oddzial gotowa, musze jeszcze tylko spakowac rzeczy do porodu i dla coreczki.
Jeszcze 5,5 tygodnia do bezpiecznego terminu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry