reklama

Kwietniowe mamy 2016

Jesli chodzi o bole to powiem ze bardzo boli mnie podbrzusze. Bol jak na okres. Jak sie staram usiąść badz przewrócic z boku na bok mam taki bol ze bym sie pokichala w majtki. Plecy mnie bola az do kosci ogonowej tak ze masakra. Maz mnie dzisiaj masowal pol nocy i pol dnia ale tylko troche pomoglo. Jutro ide do okulisty po kwity i na badanie krwi. W piatek mam wizytę u gina. Magnez i nospa mi nie pomaga... masakra

reklama
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi na temat laktacji.
Moja koleżanka ma siare od połowy ciąży a u mnie nic i tak mnie to troszkę zmartwiło.

To co była Ania, była Bluelovi to która teraz następna? ;-)

Do mnie przyjechała mama i brat z synem. To po podwieczorku mój M., mój brat i bratanek pousypiali:-D ja się jeszcze jakoś trzymam, ale tez mnie coś bierze na spanko...

Alunia nie przejmuj się ta siara, widzisz każda z nas ma inne doświadczenia.
Widzisz ja teraz, zresztą jak w poprzedniej ciąży szybko miałam siare, a jak przyszło do karmienia to udało mi się tylko przez 2 czy 3mce. A i tak w ciągu tego okresu musiałam dokarmiac.

bluelovi synuś piękny, slodziutki bobas! :) syrki ma takie kochane.. :)

Kitki o rany, nie widziałam tej dziewczyny, ale 20tc i juz takie narzekanie i cackanie się ze sobą..? wiem, ze kazda ciąża jest inna, tak jak każda kobieta jest inna, ale nigdy nie lubiłam gdy ktoś się tak piescil ze sobą.

klaudyna dziękuję :) :*

sweetka super, ze ból przeszedł! :* :) oby się to juz nie powtórzylo.
co do mamy - chyba kazda z nas to zna ;) ja z moją tylko dlatego się nie kłócę bo ją mam daleko i jak dzwonimy do siebie to szkoda by marnować to na kłótnie. ale jak mieszkałysmy razem to ciągle się o cos spinalysmy :/

Schauma zgadzam się z tobą całkowicie :) Ja też już pewnie pisałam że po prostu nie mogłam Damiana od razu przystawić i laktację musiałam pobudzić laktatorem więc to mleko też dopiero później się pojawiło już nie pamiętam dokładnie kiedy pierwszy dzień to mi kazali w ogóle odpocząć i na drugi dzień zaczęłam odciągać gdzie nic nie leciało ale pobudzane co 3godz na wieczór chyba pierwsze krople poleciały a potem to już z górki i za każdym razem coraz więcej.

Renia Ty to w ogóle miałaś bardzo trudno nie mając dziecka przy sobie i pobudzając laktatorem, ale jak widać jest to możliwe :) Więc mamuśki nie martwić sie, bedzie dobrze :)

Milka dzieki kochana. Bo czasami mysle ze to ze mna cos jest nie tak, ze z rodzona matka rozmawiam jak z kosmita:sorry:

Fajnie dziewczyny ze piszecie o rej laktacji bo czlek sie troche uspakaja. Laktator jakby co maz kupi. Narazie wiem, ze elektryczny ale jakiej firmy jeszcze nie wie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry