reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Lista prawdę Ci powie? :) Myślę, że na pewno jeszcze któraś mamuśka przede mną z zaskoczenia urodzi :) Chociaż może czas zacząć sobie wizualizować jak Bluelovi wcześniejszy poród :) I może męża wziąć w obroty od kolejnego tygodnia :D

Beata no tak, Ty jeszcze poczekaj zdecydowanie :)

schauma a mi z owulacji wychodzi 28.03 i tak z tych pierwszych usg, ale ginka nie zmieniala mi terminu. Tak czy siak do piatku jeszcze odpoczywam ;)

Bluelovi jaki rozmiar ubranka ma na sobie Maksiu? 56? Pytam żeby móc sobie zobrazować jaki jest malutki. Nie obraź się ale musiałam pokazać zdjęcie Twojego synusia mężowi, bo oczywiście nie omieszkałam powiedzieć mu, że będziemy mieli dzidzie na forum i dopytywał się cały czas czy to już :) W każdym razie dołącza się do gratulacji.
Tak sobie pomyślałam dzisiaj, że nie mam żadnego pajacyka w rozm. 56 i patrząc na Twojego synusia i na to, że mój Antoś jest na razie taki mały - chyba muszę jeszcze raz wybrać się na zakupy ;)
Dziewczyny podpowiedzcie mi proszę jak to może wyglądać... 24 marca kończy mi się 39 tc i lekarka powiedziała, że wtedy da mi skierowanie na cc, ale jak to będzie wyglądało dalej? Będę musiała iść do szpitala i zapisać się na jakiś termin za kilka dni, czy już następnego dnia mogę stawić się ze spakowaną torbą do szpitala? Wiem, że najlepiej zapytać u źródła, ale w tym naszym szpitalu pracują tak nieprzyjemne baby, że aż mi się nie chce tam iść...

Antus u mnie to wygląda w ten sposób ze mój gin wypisuje mi skierowanie na cc ale jednocześnie wpisuje mnie w swój kalendarz w dniu w którym ma dyżur i ma planowane zabiegi. I ja stawiam się w tym właśnie dniu na ip. Może zapytaj swojej gin czy da sie tak zebys byla u niej na dyzurze.

Bluelovi Maksym cudowny. Nóżki prześliczne i te stopki w tych skarpetkach.

Mi dziś koleżanka pożyczla ubranka w rozmiarze 44 i 50 tak na wszelki wypadek. Mam nadzieję ze mi się nie przydadzą. Jej synek urodził się w 36 tyg z waga 2200. Ubranka mikro jak na lalkę dzidziuś mojej córci.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry