reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Wiecie co ja naprawde nie czuje ze urodzilam krocze nawet nie boli :)

Maly wychodzil 3200 na usg wczoraj a tu dzis 2700 :) nie ma cech wczesniaczych , dwie h lezelismy z malutkim na sali porodowej i caly czas byl na cycu :)

Super wiadomosci Bluelovi, Maksiu sliczny :D cudownie sie czyta Twoje wiadomosci!

Dziewczyny zeby nam wstyd przy Bluelovi nie bylo - nastawiamy sie pozytywnie, wierze ze to polowa sukcesu ;) Damy rade :D

Bluelovi gratulacje. Piękny jest twój synek. I tak szybciutko go urodzilas. Super ze obyło się bez cc. Ty to do porodów jesteś stworzona. Jeszcze raz wszystkiego dobrego:)

Bluelovi wielkie gratulacje! Ucaluj maluszka od nas:* Jestes stworzona do rodzenia he he moja ciocia tez od wyjazdu z domu 2 godziny i bylo malenstwo na swiecie. Smialam sie ze ona to powinna na etacie rodzic:-D zazdroszcze Wam tulenia swoich malenstw:hmm: ale przyjdzie i na nas pora i jak sie dobrze nastawimy jak bluelovi to wszystko bedzie dobrze:wink:

reklama
Gratulacje Bluelovi , masz pięknego synka :D i jesteś ekspresowa ! Utwierdziłas mnie w przekonaniu, ze jak sie ma pozytywne podejście do porodu to lepiej i szybciej sie go znosi ! Nasza druga kwietnioweczka :)

Duuuuzo mleka i spokojnych nocy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry