Fenika trzymaj się, będzie wszystko dobrze :-*
Martita jej już 38tc, super to teraz czekać na akcję

Reniu to fajnie, że tyle do opieki będzie osób u mnie tylko babcie są
Ewe mam taką samą poduszkę do karmienia i właśnie mi przypomniałaś, że muszę ja sobie uszykować obok torby
Schauma też czasami mam wrażenie że brzuszek mi pęknie, ale ty masz kochana już sporego dzidziusia w brzuszku to on już ma ciasno ;-) ja ruchy czuję cały czas podobnie ;-)
Milady dokładnie :-) one wiedzą co robią, w trakcie porodu dużo rzeczy wychodzi, nie da się tego zaplanować, ja np chciałam bardzo od razu po porodzie dostać córeczkę i z nią leżeć przez dłuższy czas, a urodziłam wcześniej i od razu ją zabrali do inkubatora, nie mogłam tego przewidzieć, więc te plany porodu są bez sensu wg mnie
Karolina jakoś mnie wszystko zabolało jak to opisałaś, że małego przestawiła ;-)
Bluelovi o tym samym chciałam napisać, że są do 100 to wtedy się rodzi

kochana jak u ciebie? Jak z maluszkiem?
Rsz ja nie znam się na pomiarach ale jak dziewczyny napisały to może warto iść do innego lekarza żeby to skontrolował i te twoje bóle bo to jest niepokojące i dziwne, że cię nie zatrzymują w szpitalu z nimi...
kochane ja dziś miałam chwilami taki napięty brzuch, że ciężko mi się oddychało,teraz jest wszystko ok, córeczka dziś miała gorszy dzień i dosłownie padam ;-) więc idę się zaraz położyć bo już nie mam sił, i też mam ostatnio takie napady, że muszę szybko coś zjeść i nie mogę się najeść, macie coś takiego ?! Jutro jedziemy do teściów na weekend to będzie przyjemny weekend a jakie plany u was :-) ?