Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aaaa jupi )) klaudynka kciuki ty juz pewnie po daj znac ))) super wiesci od rana ) czyli ty bedziesz druga mamusia po porodzie sn miejmy nadzieje ale zaskoczenie
Anika kacperek jest cudny ojej ale super ze juz po malutki zaraz zalapie i go odlacza ) :*
Kitki jak ja bylam pytac o becikowe to kobieta tez mowila o dochodach za 2014, ale powiedziala tez zeby przyjsc jak sie dziecko urodzi bo te dokumenty wymagane moga sie w kazdej chwili zmienic.
bluelovi 16 ladna data, ale ja mam jutro fryzjerke zapisana wiec nie bardzo moge
Mi się dziś śniło że rodziłam w wannie u mojej ginki w domu, a co najdziwniejsze w tej wannie ze mną pływało mnóstwo pączków i ta woda taka tłusta była od tych pączków, a ja się zastanawiałam czy ten tłuszcz nie zaszkodzi maluchowi jak się urodzi