• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Klaudyna co za niespodzianka, czekamy na wieści, powodzenia!

Annika jakiś śliczny chłopiec, Fenika twoja córcia też prześliczna :) Aż mi sie rodzić zachciało :)

reklama
Aaaa jupi :))) klaudynka kciuki ty juz pewnie po daj znac ;)))) super wiesci od rana ;)) czyli ty bedziesz druga mamusia po porodzie sn :D miejmy nadzieje ;)ale zaskoczenie :)

Anika kacperek jest cudny ojej ale super ze juz po ;) malutki zaraz zalapie i go odlacza :)) :*

Fenika masz boska corenke :***

Kitki jak ja bylam pytac o becikowe to kobieta tez mowila o dochodach za 2014, ale powiedziala tez zeby przyjsc jak sie dziecko urodzi bo te dokumenty wymagane moga sie w kazdej chwili zmienic.

bluelovi 16 ladna data, ale ja mam jutro fryzjerke zapisana wiec nie bardzo moge ;)

U nas też dochody za 2014.

Mi się dziś śniło że rodziłam w wannie u mojej ginki w domu, a co najdziwniejsze w tej wannie ze mną pływało mnóstwo pączków i ta woda taka tłusta była od tych pączków, a ja się zastanawiałam czy ten tłuszcz nie zaszkodzi maluchowi jak się urodzi :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry