Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
bluelovi ale masz grzecznego synusia
Ja chetnie sama bym umyla okna, tzn. bede to robic od wewnatrz a maz tylko od zewnatrz wymyje, troche ruchu nie zaszkodzi
Słoneczko dziś świeci a ja chyba sobie dziś poleze mialam w planach pomyc podlogi ale coś mnie.brzuch pobolewa więc odczekam czy przejdzie czy na.jutro.przeloze sprzątanie. Na obiad dziś gołąbków mi się zachciało więc przy.nich się wystarczająco narobie.
Bluelovi chciałabym żeby mój synek też był taki grzeczny jak Twój
Bluelovi - tu juz zaprawiona w bojach mamusia a synek w lozeczku czy z Toba spi?
Dobrze ze przypomnialyscie o oknach. Moj od rana jeczy ze co tu robic. Na dzis juz sobie wynalazl zajecie ale jak jutro tylko cos pisnie to ja juz mu dam prace ze na nude nie pomarzeka do wieczora
Bluelovi pozazdrościć takiego grzecznego dziecka
Heh dziewczyny mąż mój w panikę wpadł Cała ciążę żadnych problemów nie widział a teraz jak usłyszał 2 cm rozwarcia to nagle wydzwania co godzinę Wolne nawet chciał brać tylko ze juz wziął w ten poniedziałek co miałam z Damianem do lekarza jechać to wziął w końcu on wolne i pojechał z nim mówiąc w pracy ze ja się zle czuje wiec mu dziś kazałam jechać.
Dziewczyny czy ktoras z Was miewa klucia w pochwie? Co sie rusze z kanapy to za chwilke zaczyna kluc, dosc gleboko w srodku. Przechodzi jak poleze chwile ale nie wiem czy powinnam sie zaczac niepokoic czy nie. Nie jest to bardzo bolesne odczucie ale wczesniej takiego nie mialam.
Ania dziewczyny pisały ze miały takie klucia, Martita juz to chyba od dłuższego czasu ma jak dobrze pamietam. Sweetka Alexia trzymajcie sie w tych szpitalach, fajnie ze się poznałyście
Wlasnie nie moglam sobie przypomniec a wyszukiwarka nie chciala wspolpracowac To moze nic niepokojacego sie nie dzieje. Ostatnia wizyte mialam ponad 2 tyg temu dlatego sie niepokoje.