Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bardzo czesto mnie kłuje od kilku tygodni. Najczęściej gdy np. wstanę to potem na palcach chodzę ;-) Nie wiem co to jest bo rozwarcia (przynajmniej u mnie) nie tworzy... :/
Schauma św rodzina :-) opieka super :-)
Milka samo rodzenie z partymi skurczami 20 min a tak to o 3 w nocy odeszły mi wody a o 11:56 malutka była na świecie
Martita śliczny <3 ooo zdjęcie drugie cudo <3
Rsz i co teraz? Co gin powiedział? Szpital?!
U mnie też słońce, malutka grzeczna i zdrowa :-) Ja powoli wracam do formy ale jest ciezko ;-) z karmieniem też kiepsko dużo bólu jak na razie ale na pewno się poprawi poznajcie Helenke :-)
Ania jabteż tak mam, od kilkubtygodni, a rozwarcie robi sie od noedawna wiec to chyba nie to
A masz mozliwosc zadzwobic do swojej gin? Upewnilabys sie i bylabys spokojniejsza
Klaudyna przesliczna !
Ja mam jutro cc.
Wczoraj Malemu zwolnilo tetno przy wieczornej wizycie (bo jestem od piatku w szpitalu), szybko na badanie gin, potem na lozko i zawiezli mnie na porodowke, godzina pod ktg i znowu badanie bo myslalam ze mi sie sacza wody, a to nie wody, to krew :/ naszczescie tylko skrzep naruszony po poprzednim badaniu. Potem znowu 3 godziny pod ktg. Odlaczyli mnie ok 1 dopiero, wszystko sie unormowalo. Spalam na lozku porodowym bo w salach miejsc nie bylo, a raczej czuwalam. Rano kolejna dawka sterydow na plucka i jutro ciecie.
Jestem przerazona, ale tez szczesliwa
O matulo! Kolejne piękne maleństwo witamy na świecie ! super Klaudynka gratulacje kochana !jej dziewczyny co wy robicie ze wasze bobaski spiesza sie na swiat?moj szkrab ani trochę sie nie wysila ...a liczyłam na 38tyg.zostaje mi czekać
Klaudyna ale śliczna Twoja córeczka
Infini trzymam kciuki za Ciebie. Już jutro poznasz swojego synka.
Połowa marca a tutaj już tyle porodów za nami i za moment kolejne się szykują. Wiem że mam jeszcze z 5 tygodniu ale już też nie mogę się doczekać. Za 2 tygodnie wizyta a później to już chyba będę jak na szpilkach siedziała