reklama

Kwietniowe mamy 2016

Bardzo czesto mnie kłuje od kilku tygodni. Najczęściej gdy np. wstanę to potem na palcach chodzę ;-) Nie wiem co to jest bo rozwarcia (przynajmniej u mnie) nie tworzy... :/

reklama
Schauma św rodzina :-) opieka super :-)
Milka samo rodzenie z partymi skurczami 20 min a tak to o 3 w nocy odeszły mi wody a o 11:56 malutka była na świecie
Martita śliczny <3 ooo zdjęcie drugie cudo <3
Rsz i co teraz? Co gin powiedział? Szpital?!
U mnie też słońce, malutka grzeczna i zdrowa :-) Ja powoli wracam do formy ale jest ciezko ;-) z karmieniem też kiepsko dużo bólu jak na razie ale na pewno się poprawi :-D poznajcie Helenke :-)

Załączniki

• 1458132699103.jpg
    1458132699103.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 143
Ania jabteż tak mam, od kilkubtygodni, a rozwarcie robi sie od noedawna wiec to chyba nie to ;)
A masz mozliwosc zadzwobic do swojej gin? Upewnilabys sie i bylabys spokojniejsza ;)

Klaudyna przesliczna ! :)

Ja mam jutro cc.
Wczoraj Malemu zwolnilo tetno przy wieczornej wizycie (bo jestem od piatku w szpitalu), szybko na badanie gin, potem na lozko i zawiezli mnie na porodowke, godzina pod ktg i znowu badanie bo myslalam ze mi sie sacza wody, a to nie wody, to krew :/ naszczescie tylko skrzep naruszony po poprzednim badaniu. Potem znowu 3 godziny pod ktg. Odlaczyli mnie ok 1 dopiero, wszystko sie unormowalo. Spalam na lozku porodowym bo w salach miejsc nie bylo, a raczej czuwalam. Rano kolejna dawka sterydow na plucka i jutro ciecie.
Jestem przerazona, ale tez szczesliwa :)

O matulo! Kolejne piękne maleństwo witamy na świecie !:) super :)Klaudynka gratulacje kochana !:)jej dziewczyny co wy robicie ze wasze bobaski spiesza sie na swiat?:)moj szkrab ani trochę sie nie wysila ...a liczyłam na 38tyg.zostaje mi czekać :)

reklama
Klaudyna ale śliczna Twoja córeczka :D
Infini trzymam kciuki za Ciebie. Już jutro poznasz swojego synka.

Połowa marca a tutaj już tyle porodów za nami i za moment kolejne się szykują. Wiem że mam jeszcze z 5 tygodniu ale już też nie mogę się doczekać. Za 2 tygodnie wizyta a później to już chyba będę jak na szpilkach siedziała :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry