reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
aniabuu piękny ten domek! też mi się marzy, na razie wynajmujemy mieszkanie ale w przyszłości na pewno będziemy chcieli kupić swój domek :)
dziewczyny nie pozostaje mi nic innego jak się z wami zgodzić- obiema tusia i milka, tusia masz dużo racji, milka uważam zupełnie tak jak ty że nie ma tak naprawdę żadnej jednej recepty na szczęście i udany związek- poza tym że trzeba się wzajemnie szanować i dużo rozmawiać, to każdy jest inny a najważniejsze by to obie osoby w związku były zadowolone ze swojego życia, to co jednym przeszkadza dla innych będzie dobre...
co do kawy to już wspominałam ja z niskociśnieniowców nawet i przed ciążą a teraz to już w ogóle, kawa mi pomaga i reguluje- ale i tak nie piję jej codziennie bo czasem mdłości mi nie pozwolą :sorry:przeważnie jednak 1filiżankę na dzień czarnej wypiję
sylwia dam znać czy pomagają te witaminy na razie wydaje mi się że tak :-D ale to może trochę też na psychikę działa, na ulotce pisało że po ok 3dniach można zauważyć poprawę
marzenka no dzieci masz cudowne naprawdę i również troszeczkę zazdroszczę mieszkania w Stanach, też marzę o podróży tam ale póki co też zostaje mi na filmach oglądać :)
beatka najlepsze życzenia również ode mnie :) dużo szczęścia i miłości, 6różnica to pięknie i kolejnych wielu, wielu tak samo szczęśliwych :) nas czeka 4 w listopadzie ;)

Ostatnia edycja:
Aniabuu fajny domek ..naprawdę ..napewno będzie wam sie wygodnie w nim mieszkać...i najważniejsze ze będziecie już płacić za swoje a nie za wynajmowane ..nasz dom nie jest duży i nie jest nowy ale uwielbiamy w nim spędzać czas :)apropos domów ..my mamy 3sypialnie starsze dzieci maja osobne pokoje a dzidzia będzie z nami w sypialni przez pewien czas...mamy najmniejsza sypialnie łóżko i łóżeczko zmieści sie i jakaś komoda na ciuszki...z czasem myślimy wykończyć jedno pomieszczenie i przeznaczyć na nasza sypialnie a cała 3 będzie miała pokoiki na pietrze...czy wasz maluszek tez będzie z wami w sypialni?

Marzenka, myśle ze moje nowe malenstwo,tak jak w przypadku Anastazji, będzie obok mnie w gondolce aż z niej nie wyrośnie a potem wstawimy łóżeczko do naszego pokoju ,aż przestanie sie w nocy często budzić . A pózniej dwójkę maluszkow w jednym pokoju zakwateruje żebym mogła dwoch jednocześnie kontrolować. Nie wiem tylko jak sie lozeczkiem podziela , mała chyba będzie musiała w dużym spać, wstawi sie barierki i już. No albo z nami!
No to już mam zaplanowane 2 lata w przód :-)
Jakoś myśle o tym lokatorze w brzuchu ze to chłopiec....

reklama
Moj maż mowi o dzidziu cały czas Mateuszek :) ja myśle tez ze to chłopiec ...:)a z tego testu z sody wyszło ze dziewczynka ;) czuje ze chłopiec mam ciąże prawie bez dolegliwości tylko mdłości z przejedzenia czasem:) u mnie +1kg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry