Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Heyka widze ze pojawil sie temat kolek ja niestety tez przez to przechodze z moim maluszkiem ma teraz 8tyg, kolki do tego stopnia utruwaly nam zycie ze maly zaczal kojarzyc piers z bolem brzuszka i w chwili przystswiania juz sie prezyl przerobilismy rozne specyfiki w tym niemiecki sab simplex bylo troche lepiej ale najlepszy jest debridat polecam to wszystkim mamusiom borykajacym sie z kolkami, niestety jest na recepte ale wg mnie najlepszy maly w koncu sie uspokoil. Sadze ze kolki takie meczace szczegolnie dotycza dzieci urodzonych przed terminem. Moj maly nawet okropnie przeszedl szczepionke na rota, dzien wyjety z zycia, debridat wtedy przyniosl mu ulgeZ tymi masażami to nie takie proste jak wymachuje rączkami, nóżkami i wije się na wszystkie strony . Wczoraj doszedł do nas zamówiony przeze mnie szumiś, nie wiem czemu łudziłam się , że to coś pomoże . Wybiorę się chyba jeszcze w przyszłym tygodniu do innego pediatry zasięgnąć jakiejś opinii bo troszkę mnie to przeraża , że to trzeba po prostu przetrwać bo ja już ledwo na nogach się trzymam. Mała jeszcze o wiele mniej śpi od kilku dni i doniośle domaga się uwagi a ja aż mam ciarki na plecach jak zaczyna płakać bo boję się , że zaraz przerodzi się to w kilku godzinny atak płaczu. Od godziny 5 rano nie spała aż do teraz. To normalne , że miesięczne dziecko jest tak długo aktywne? Skorzystam z okazji kiedy śpi i skoczę zaraz z nią do apteki, oby coś przeciw kolkowego pomogło.