reklama

Kwietniowe mamy 2016

Marzenka u mnie też jedzą to na co ja mam ochotę :-D dzisiaj zupka kalafiorowa :-D zaraz idę z m na krótki spacer po płatki migdałów bo one mi pomagają na mdłości i żurawina też mi pomaga, znowu dzisiaj się kiepsko czuję, coś strasznego :baffled:

reklama
marzenka2015 u mnie też teraz rodzinka je to, na co ja mam ochotę. Dziś była zupa ogórkowa, a na drugie ziemniaczki kotlet z piersi i zielona fasolka...
teraz mam ochotę na sernik, ale cukiernia z której uwielbiam sernik już zamknięta :-\ Jutro spełnie moją zachciankę :-)
Dziś moja córka była pierwszy dzień w szkole i mówiła że płakała, bo chciała do mamy. Moja mała dziewczynka :-(

Mniam mniam ja uwielbiam zupy ..ogórkowa, pomidorowa, rosół, kalafiorowa to nr 1u nas w domu...potem krupnik,żurek...i inne:)ale mam smaka tylko nie wiem która z nich ugotować :) teraz właśnie mam ochotę na takie zdecydowane smaki ..ostre, Kwaśne,,,,ale na słodkie nie moge patrzeć ..jogurt moj ulubiony to grecki taki bez dodatków,lub naturalny...z owocami :)

Dziewczyny mam pytanie..dość intymne :)czy golicie sie przed wizyta u ginka?..ja zawsze starannie i ładnie sie gole ..dla mojego komfortu psychicznego i estetyki....ale moje 2 Kolezanki tego nie robią...mi sie wydaje ze sie powinno...a przyznam ze nie chce mi sie :)...jutro mam wizytę i stad to pytanie..dziś 10 min stałam i wybierałam maszynki do golenia :)

U mnie też ogórkowa, naszła mnie na nią ochota. Jutro za to mam już w planach brokułową, bo uwielbiam zupy. Często też mam ochotę na rosół z kaczki francuskiej a do tego swojski, zagniatany makaron i koniecznie lubczyk do tego...Mniam ale się kulinarnie rozmarzyłam... :)

Nie mogę Was czytać bo tylko ochotę mi ciągle robicie :-P teraz na ogórkową ;-)
Nie posłucham lekarza i zrobię to genetyczne bo coś pomieszał.
Marzenka ja tak samo jak Ty depiluję się przed wizytą. Jakoś lepiej się czuję .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry