reklama

Kwietniowe mamy 2016

Dziewczyny, nie zmuszajcie mnie... Zaraz pójdę śledzie zlowic i zamarynuje. :szok:
Ja bym tam jadła może wiecej jakby mi ktoś gotował (tylko polskie) a tak to 2 kg na minusie...
Ja tez sie gole i to tak przed wizyta zeby gładko było. Bo tu dziewczyny sie depiluja w gabinetach woskiem i laserem. Raz sprobowalam i nikt mnie wiecej nie namówi:angry:

reklama
Tusia ale mnoe rozbawiłas tym łowieniem śledzi :D the best!! :D

ja tez do tych golacych sie należę, ale tu do ginekologa sie nie idzie dostac wiec w sumie gole sie tylko dla mojego M :D w PL bylam u gina 1 raz w ciągu ostatnich 5 lat i tyle mnie gin widział ;)

Martita, dalas mi do myślenia. Chyba jak bym miała babke ginekologa to tez bym sie golila oczywiście.... Ale bym sie tym tak nie przejmowala ;-)
Wiecie co podziwiam Was dziewczyny z 3 czy 4 dzieci. Ja miałam problem czy na drugie sie zdecydować... Nie dlatego żebym nie dała rady tylko ze to tyle cyrku ze wszystkim... I to przez kkilkanascie lat...

Milka , ty se zostaw to Korfu za rok lub za dwa. Jak mojego nie zadźgam do tej pory, to sie spotkamy na Korfu i posmiejemy razem.:tak: No i pomozesz mi z z była żona jak mnie będzie ścigać :szok:

reklama
Tusia heheheh, jak patrzę na zdjęcia to pewnie za 2 lata tam wrócę a wtedy razem ja zalatwimy :D ja moge ja trzymac :D i tak, pierwzze usg robią tu w 13 tc :/ ja odkąd wiem o ciąży, a to juz 8t3d to nie widzialam sie z lekarzem, nie mialam ani jednego badania - nic. poszlam do przychodni w 5t, oni mnie umowili na wizytę z położną, dali książkę, segregator z dokumentami do wypelnienia i buteleczke na mocz- tez do wypełnienia :D i tyle...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry