• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Marzenka teraz jest tak ze mam więcej dobrych dni bez mdłości, ale jak mnie juz dopadną to musze leżeć wiec jakis postęp w lepszym kierunku jest.
Ja się smieje ze w tej ciąży to ze mnie sie zrobil stary człowiek, ciągle zle się czuje, cos mi dolega :-(

reklama
biedna Martita ale to tak jak ja po tych tabletkach mi lepiej już nawet łudziłam się że w ogóle mija ale widzę że to działanie tabletek po kilku godzinach znów łapią mdłości....
Ja zazwyczaj jak czytam tu o jedzeniu to zielenieję :-D Wszystko lubiłam przed ciążą a teraz muszę tak wymyślać co by zjeść żeby mnie nie zemdliło :sorry: Najbardziej na słodkie mnie ciągnie ale nie wszystko- czekolady czy ciastka to nie ale naleśniki, knedle,pierogi z owocami, kakao.. Zupy też jem ale znów całkiem mi się poprzestawiało rosół i pomidorowa były moimi ulubionymi a teraz mnie na lekkie jarzynowe przerzuciło :) Dziś u nas była też zupa kalafiorowa i naleśniki z dżemem :happy:

Renia to moja 4 ciąża...i najcudowniejsza...najlepiej sie w niej czuje ..poprzednie wszystkie 3bardzo chorowałam...wymioty,mega mdłości, senność...ciezko było...teraz jest tak jakbym w ciąży nie była ..chyba ze za duzo zjem albo namieszam w żołądku to biegnę bo mnie na wymioty ciśnie...oby tak dalej...

Polianna chciałam zapytać czy Twój chirurg naczyniowy zalwcal Ci noszenie pończoch przeciwzylakowych? Ja dzis bylam u swojego i powiedzial ze narazie wystarcza dla mnie, kupiłam od razu ale ja ogólnie nie lubię rajstop wiec jeszcze nie wyobrażam sobie chodzenia w nich.

Marzenka coś to jest z tą 4 ciążą.... U mnie też 4 i praktycznie bezobjawowa. Nawet na pęcherz mnie nie ciśnie, mdłości miałam sporadyczne w wersji light. W sumie czuję się jakbym w ciąży nie była...

Anika ja tez dokładnie tak samo....tylko budę sie co noc na siku..idę na dół i nie moge usnąć...potem na kanapie usypiam..a moj maż sie złości bo sam spać nie umie i ma pretensje ze uciekam od niego...ze powinnam iść do lekarza bo wstaje na siku w nocy i on mowi ze sikam cała noc bo potem mnie w łożku nie ma:)bałam sie mdłości i wymiotów w tej ciąży ale jest naprawdę dobrze..oby to połówkowe dobrze wyszło to już całkiem powiem ze to moja najlepsza ciąża..naprawdę wiem co znaczy chorować i wymiotować cała ciąże i współczuje naszym forumowym mamusiom ze sie tak męczą :(..sama przechodziłam przez to wiec wiem jak potrafi sponiewierać człowieka właśnie ten początek ciąży...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry