reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Marzenka, smacznego! Tylko z umiarem . Często pisze ze nadmiar szczawianow nie jest wskazany.

U mnie po wyedytowaniu mam do wyboru Zapisz, Zaawansowana edycja, Usun i Anuluj....

Ostatnia edycja:
A ja jestem wykończona (zamiast odpocząć w weekend, ech...)
Rano posprzątałam mieszkanie a w południe wybrałam się z mężem na zakupy. Wróciliśmy dopiero o 16:00 (ledwo żyję, tak się wymęczyłam).
M.in. kupiłam sobie trochę ciuchów, bo już nie wciskam się w dżinsy, a muszę jakoś wyglądać w pracy. Mąż kazał mi kupić spodnie dresowe - a mam pracę biurową, dopiero bym wyglądała, na pewno wszyscy by na mnie zwracali szczególną uwagę, hehehehe :-D Ach Ci faceci :rofl2:

Kupiłam sobie 2 pay leginsów (czarne i jasno brązowe) oraz 2 bluzki - tuniki (już na długi rękaw). Do tego kupiłam sobie nową parę butów :-)

A teraz siedzę przed telewizorem (no i przed komputerem) i odpoczywam :-)

A ja mam arbuza, ale jakoś ochoty na niego brak ;) mam ciasto gruszkowe i karpatkę i tak co idę do kuchni to podjadam.

Dzisiaj bez wymiotów, chociaż pare razy mnie szarpnęło. Dzisiaj za to strasznie boli mnie podbrzusze po lewej stronie, tak jakby kłuje. Dobrze, ze w pn wizyta wreszcie lekarka sprawdzi czy z bejbikiem wszystko ok. :-)

hej kochane, ja też nic nie słyszałam o tym, że nie można pić herbaty malinowej, co do piersi ja mam raczej duże i teraz się powiększają, u nas długo nie było widać kto mieszka w brzuszku, łatwiej stwierdzić też chłopca niż dziewczynkę :-D my się dowiedzieliśmy, że dziewczynka w 22 tc, wczoraj czułam się fatalnie, wymiotowałam,dzisiaj też mi niedobrze i słabo, unosi mi się ehh:baffled: czekam aż położę mała spać i sama się położę, m ma nockę więc czeka mnie samotny wieczór ;-)
Annika nieźle z tym testem :-D
Kurczaczek może iść z tobą kto tylko chcesz :-D
MiLady ja mogę też być za

nie wolno w ciazy pic herbaty z lisci malin podobno z sokiem malinowym mozna oczywiscie.

słuchajcie potrzebna nam moderatorka , która z was ogarnia forum dobrze i ma czas zeby zarządzać tym wszystkim?? mysle ze powinnysmy miec conajmniej 2 moderatorki , niekazda zawsze może , to co ?? pózniej trzeba napisac odgórnie chyba .Bo tez fajnie było by miec ładną liste kwietniówek bo siara ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry