reklama

Kwietniowe mamy 2016

Cześć Dziewczyny :-) mam nadzieję, że nie jest za późno na to by dołączyć do waszego grona ?

Mam 38 lat i to moja pierwsza i naturalna ciąża :) cud, zaskoczenie , i tak wielka radość, że aż boje sie cieszyć by nie zapeszyć ... to już 11 tydzień więc wierzę , że najgorsze za mną .... będzie mi bardzo miło dzielić z wami ten najpiękniejszy czas w naszym życiu
Witamy, witamy :) I gratulacje :happy:

reklama
termin ma na 03. kwietnia co do płci nie mam przeczuć ale chyba chcielibyśmy dziewczynkę bo mój partner ma już synka z poprzedniego związku ale mi jest zupełnie obojętne byle zdrowe było :-)
24.09 ma pierwsze prenatalne może już coś bedzie widać bo my chcemy wiedzieć ;-)więc bede podpytywać
Jutro mam wizytę u genetyka ( niestyty po 35 roku życia ryzyko wzrasta ) więc jestem troszku zestresowana

Cześć Dziewczyny :-) mam nadzieję, że nie jest za późno na to by dołączyć do waszego grona ?

Mam 38 lat i to moja pierwsza i naturalna ciąża :) cud, zaskoczenie , i tak wielka radość, że aż boje sie cieszyć by nie zapeszyć ... to już 11 tydzień więc wierzę , że najgorsze za mną .... będzie mi bardzo miło dzielić z wami ten najpiękniejszy czas w naszym życiu

Witaj droga imienniczko :) ja tylko trochę młodsza, bo mam 36 lat ale za to u mnie już 4 ciąża :)

termin ma na 03. kwietnia co do płci nie mam przeczuć ale chyba chcielibyśmy dziewczynkę bo mój partner ma już synka z poprzedniego związku ale mi jest zupełnie obojętne byle zdrowe było :-)
24.09 ma pierwsze prenatalne może już coś bedzie widać bo my chcemy wiedzieć ;-)więc bede podpytywać
Jutro mam wizytę u genetyka ( niestyty po 35 roku życia ryzyko wzrasta ) więc jestem troszku zestresowana

Ja już miałam usg genetyczne 15.09, więc rozumiem Twój stres. W końcu też jestem w grupie ryzyka z racji na wiek... Ja 23.09 mam wizytę i odbiór wyników testu papp-a i rozmowę z genetykiem. Chociaż po usg genetycznym jestem już spokojniejsza, bo lekarz nie dopatrzył się żadnych nieprawidłowości. O płeć z wrażenia nawet nie zapytałam ale jestem już umówiona na usg połówkowe na 17.11, to wtedy pewnie się dowiem, bo to już będzie 21tc.
Także trzymam kciuki za Twoje wyniki :-)

Hej dawno nas nie było ale u nas wszystko w jak najlepszym porządku. Wczoraj p doktor powiedziała że chyba bd synek, nie wiem czy to już widać ale zachowam dystans co do wstępnej oceny. Synek też mówi, że bd braciszek więc... a byliśmy zdania że bd dziewczynka, no nic ważne żeby zdrowe !!!!! Pozdrawiamy ciężarówki :* !!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry