Annika, jak przeglądałam moje zdjęcia z usg, to też mam jedno tak jakby w takim ujęciu. Ale jest tak niewyraźne, że i tak nic tam nie widzę.
A o płci na mojej wizycie też nie było mowy. Ja nie pytałam, bo wydawało mi się, że jeszcze za wcześnie i chyba wolałabym wiedzieć później, ale z większą pewnością. A nie, żeby lekarz miał zgadywać i ja bym się już jakoś nastawiła a potem by się zmieniło.
Dziewczyny mam takie pytanie, a widzę, że Martita już się wypowiedziała. Kupujecie dziecku nowe ubranka czy używane? Bo ja się waham czy zdecydować się na takie mega paki używanych ubranek z Allegro czy może lepiej kupić nawet mniej, ale nowe ze sklepu. Z Allegro chyba będzie taniej, ale z drugiej strony nie wszystkie pewnie będą w dobrym stanie i niekoniecznie wszystkie będą mi się podobać. A tak wiem, że w sklepie wybiorę to co mi się spodoba i to co potrzebuję. No i radość z zakupów, a potem używania pewnie większa. Wiem, że jeszcze wcześnie, ja teraz jeszcze kupować nie będę, ale tak już się powoli zastanawiam co lepiej.