marzenka2015
Fanka BB :)
Bluelovi co u was? Jak wyniki ?...pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lunka reakcja rodziców pewnie będzie ok wiec nie stresuj sie jeszcze tym
Marciosz za duzo strachu najadlam sie przy corci , z zagrozeniem życia brali nas na cc. Co prawda kwestia byla taka ze Mala zle wstawila sie w kanal rodny ale strach pozostał
Wiem ze w Pl na pewno by mnie cieli a nie wiem jak podchodza do tego w De. Jedni mi mowia ze bez problemu na zyczenie cc a inni ze to nie tak łatwo.
Marzenka to bratowa zaszalala :O
Bluelovi gratuluje Synka
Kasiagaw u nas Jagoda przychodzi rano jak już wstanie . Chyba ze jest chora czy coś to wiadomo ze i mamy najlepiej
Marzenka może same mamy chłopców go robiłyy![]()
Etka a w razie czego nie może po prostu Mąż wziąć urlopu byc z Corcia w domu?
Agga w mojej rodzinie jest obecnie i był problem alkoholowy..dziadek,ciocia,kuzyn i moj tata...wychowałam sie w rodzinie gdzie jako dziecko patrzyłam na taty ciągi alkoholowe...straszne mam wspomnienia...jako 4letnia dziewczynka chowałam noże pod poduszkę zeby tata nie zrobił krzywdy mamie...przemoc tez była...nic nie pomaga w rozmowie z taka osoba ..często tacy ludzie przysięgają nawet na życie najbliższych osób ze przestaną i nie przestają pic....alkohol ich zabija..moj tata zmarł 2lata temu pijany przewrócił sie koło bloku i doznał rozległego zawału i wylewu..mimo iż pił był wspaniałym dziadkiem i swietnie z dziecmi sie dogadywał...ja jako dziecko napatrzyłam sie na otoczenie alkoholików..jak dorosłam to ważne było dla mnie zeby moj maż nie pił i naszczescie znalazłam takiego co nie pije i nie pali...moj tata często brał tabletki i miał zaszywane lekarstwo zeby nie mógł pic...ale z tym rożnie bywało...chodził na terapie ...próbował walczyć ale nie udało sie pokonać...tak jak milady napisała sam z tego sie nie wyleczy nie ma szans....może jakiś zamknięty ośrodek dla osób uzależnionych?moj tata był w takim ..duzo czasu spędzali tam na gotowaniu i robieniu rożnych prac ..i przez kilka mc nie pił ale jak wyszedł....wszystko zależy od silnej woli osoby uzależnionej
Ja tez mama coreczkeEtka ile lat ma twój maluszek? Ja mam roczną córeczkę. Naprawdę nie masz nikogo zaufanego z kim mogłabyś zostawić małą na czas porodu? Żadnej koleżanki czy zaufanej opiekunki? Ja gdybym była w taki sytuacji, że już bym nie miała nikogo zaufanego z kim mogłabym zostawić małą to myślę, że rozważałabym rodzenie bez męża.
Dziewczyny co byście poleciły na przeziębienie? Wyszłam dzis ze szpitala i chyba jakis wirusik sie przyplątał cos mnie łamieJestem w pierwszej ciąży i nie bardzo wiem czym mogę sobie pomoc żeby nie zaszkodzić dzidziusiowi
Dużo zaległości mam ale na poczatku wszystkich pozrawiam witam nowe mamusie i gratuluje pomyślnych badan
Wow, ja tez pochodze z Oplskiego, co prawda nei samego Opla ale blisko.Witam. Od dłuższego czasu śledzę ten temat i wkońcu postanowiłam do was dołączyć:-). O dzidziusia dość długo się staraliśmy a tu taka niespodzianka. Termin mam na 24.06 a badania prenatalne dopiero 12.10 i już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć że z moim bobaskiem wszystko ok. Czuję się dobrze tylko ciągle bym spała a mdłości już mi minęły. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy:-)