reklama

Kwietniowe mamy 2016

witaj Tymoteusz :) co tam u was dziewczyny?? ja dziś oglądałam wózki na allegro, cudeńka :happy:
f2w3dqk3el1yaeg0.png

reklama
My już po usg genetycznym okazało się że będzie synek w piątek miał 6cm NT 1,5 kość nosowa widoczna dzidziuś energiczny termin wg USG na 3 kwietnia
Czy są tu mamusie z woj. pomorskiego? Muszę Was nadrobić trochę dziewczyny choć łatwo nie będzie

Dziewczyny przepraszam ze nie pisze ale laptop sie popsul na dobre wiec dostalam od meza komorke taka zebym mogla korzystac swobodnie z internetu no i jestem powoli obczajam forum na telefonie. Obiecuje ze zaczne pisac czesciej bardzo milo mi ze pamietacie o mnie ;* w kwesti badan to nie ma jeszcze zadzwonie jutro jak nie bedzie to sie osobiscie zapytam we wtorek bo bd na sciaganiu szwow z malutkim. Co tu u mnie jeszcze ogilnie czuje sie swietnie i bardzo wyraznie czuje ruchy z czego sie ciesze . no wlasnie tak jak pisalam na wizytowym moja dzidzia jest chlopczykiem i najwazniejsze ze jest zdrowy :) byc moze zalapie sie na darmowe polowkowe takie tez profesjonalne. Mam dzwonic w polowie pazdziernika i zapytac czy sa miejsca na listopad ;) ale ten czas leci w czwartek wedlug om zaczynam 16 tydzien a wedlug usg z prenatalnych w piatek zaczynam tydzien 15 ;) ciesze sie ze to juz 2 trymestr bo jest swietny ;) gratuluje wam dziewczyny wizyt . poznanych plci i kciuki za nastepne. No i witam nowe mamusie . ps powiedzialam dzis tesciowej o ciazy . myslalam ze na zawal padnie ;) jest mi teraz duzo lzej i ciesze sie ze mamy to za soba :)

Ostatnia edycja:
Lunka bardzo mi przykro :-(Ale kurde wiesz co, chyba już pora przestać się nimi wszystkimi przejmować, jak im się coś nie podoba to ich problem i już. Na pewno w końcu im przejdzie i będą się cieszyć waszym szczęściem.
Bluelovi
cieszymy się że już do nas wracasz :)
Tymoteusz witaj i gratuluję :)

Lunka..strasznie mi przykro z powodu twoich rodziców...skąd ich tak negatywnie wylewna reakcja..zapewne nie maja powodów ..szkoda..powinni sie cieszyć i oczekiwać maluszka skoro został poczęty to najważniejsze teraz zeby urodził sie zdrowiutki a stres dla ciebie kochana nie jest wskazany..

Tymoteusz gratuluje :)wspaniale ze kolejna mamusia już wie kim jest jej bobo..gratuluje synka..dziewczyny az tak wyraźnie widać już organy płciowe ze lekarz jest wstanie je prawidłowo rozpoznać ?..niesamowite :)

reklama
Cześć dziewczyny, my byliśmy u moich rodziców i było gorzej niż myślałam. Szok, wyrzuty i gniew :-(
Nie prędko pojadę do rodziców :-(

Aj aj aj.... przykro mi!
Postaraj sie nie przejmowac. Chociaz latwo sie mowi bo pewnie smutek niemaly tobie teraz doskwiera.
Pomysl ze Jak zobacza malenstwo oszaleja!!!!!!!!!!!!!!!
Na pewno! Pisalas kiedys ze sa religijni.. a wiec nie maja serca z kamienia z kto jak kto ale nawidok takiego malenstwo to nie jedno serducho mieknie.
Postaraj sie nie przejmowac az tak bardzo, to nie bedzie za dobre dla malenstwa.
Wiem ze latwo I mowic..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry