Infini ja ci nie odpowiem bo jestem na L4 przez krwawienia i to, że ciąża była zagrożona,nakaz leżenia itd od 5 tc, chciałam pracować, ale najważniejsze było i jest dla mnie dobro bąbelka, nie udało mi się pracować tyle ile chciałam, ale są rzeczy ważne i ważniejsze :-) no i też ja mam dość ciężką fizyczną pracę, dużo dźwigania, stania 10h, rozpakowywanie palet itd
też myślę, że jak się męczysz mocno i stresujesz to lepiej idź na L4 odpocznij i zwolnij :-)
Kozakowa witaj :-) ja w poniedziałek mam wizytę ale zwykłą ;-) mój brzuszek też widoczny mocno już, no i przytyłam więcej

Renia wiem chociaż troszkę co czujesz u mnie też nic nie mija dalej mam mdłości, czasami wymiotuję, słabo mi i niedobrze
Fasolka ja kupiłam teraz Syoss bez amoniaku
Alex ja ostatnio miałam po wizycie 2kg na plusie teraz pewnie już z 5kg
Schauma super masz kierowniczkę, fajnie, że wie co czujesz :-) u mnie w sumie podobnie, ale ja wróciłam na miesiąc do pracy i zaszłam w ciążę dziewczyna co była za mnie, zwolniła się dużo wcześniej i jakoś dawali radę i podobno czekali na mnie, teraz jak nie ma mnie a na L4 jestem od 5 tc to myślę, że już kogoś poszukali na moje miejsce albo szukają i nie ma rękę im by było żebym teraz wróciła na około 4 msc czego jak wiemy się nie przewidzi jak się będzie czuło itd i lepiej im jak jestem na L4 bo nie namieszam w grafikach itd, z córcią w ciąży zadzwonili do mnie i zapytali się czy wrócę czy nie bo chcą zatrudnić kogoś na moje miejsce a ja wtedy muszę być na L4, twoja ostatnia odpowedz trafia w sedno

mamy dużo czasu na powrót do pracy, teraz czas dla dzieciaczków i cieszmy się z tego, że mamy możliwość być z nimi w domku tak długo :-)
no i masz rację tylko jak zmniejszysz etat to masz roczną ochronę
ja niedługo idę się położyć bo zmęczona jestem, byłam dzisiaj cały dzień u siostry, a córeczka dzisiaj humorku nie miała, wychodzą jej ząbki więc ciężkie dni mamy ostatnio i noce...