renia1321
Fanka BB :)
Kitki ile lat ma twoja córcia?
Mój Damian w lutym skończy 4 i wie prawie od początku a zaskakuje mnie każdego dnia
Gada, śpiewa do brzucha mówi ze kocha mame, tatę i dzidzie
Wszystko on będzie przy dzidzi robił
Jak mu mówiłam ze dzidzia będzie miała swoje łóżeczko to mówi żeby spala z nami a nie sama bo się będzie bała
Oglądaliśmy ostatnio ten program o wcześniakach bo akurat była Edyta Górniak (swoją drogą to sam Damian w tym szpitalu leżał i tam rodzilam) i tam dawali dziecku butelkę to pytam czy tak będziemy dzidzie karmić a on oburzony i na moje piersi pokazuje że ja przecież mam karmić
i jeszcze jak kiedyś gadał do brzucha i spytałam czy ma już dzidzia wyjść to powiedział ze przecież jeszcze jest za mała- szok ja nie wiem skąd on to wszystko wie 
Mój Damian w lutym skończy 4 i wie prawie od początku a zaskakuje mnie każdego dnia
wiem ze sie bardzo ucieszy ale to bardzo wrażliwa dziewczyna, na maxa wrażliwa, czesto sie wzrusza, płacze na bajkach, na smutnych reklamach itd (np. ta reklama z allegro o tym psie w deszczu - od razu przełaczyć musimy bo wyje) i dlatego troche boje sie jej powiedzeć ze jak się nie daj Boze coś stanie to Ona strasznie to bedzie przeżywać, wiem ze jej przed wszystkim nie uchronie, ale mam trudną ciążę i taka będzie aż do rozwiązania, także odhaczam z ulgą każdy tydzien, byle do przodu. Wiem ze muszę powiedzieć bo niedługo bedzie widać, poza tym nie pozwalam jej włazic na mnie jak leże, nie chce by czuła się odtrącona bo przecież nie robię tego specjalnie tylko z troski o brzuszek
z lucja nawet sie nie zastanawialam ona nigdy nie byla zazdrosna inne dziecko wgl